Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baggy jeans

Faceci i ich zamiłowanie do ubrań na hip-hopowca

Polecane posty

Gość baggy jeans

A ja zadam pytanie do kobiet. Nie do małolat ale do kobiet jak oceniacie facetów, którzy chodzą w szerokich spodniach, w długich koszulkach, bluzach z kapturem, czapki new ery czy buty air maxy Niedawno czytałem fora o uwodzeniu kobiet (Alphamale jest temat o dorosłych skejtach). Z tego wynika co piszą, że facet najgorszą rzeczą jaką może zrobić to uwodzić kobietę w ubraniu "na hip-hopowca" ponoć kobiety nie cierpią tego stylu ubrań, dlatego w większości wymieniają najgorszy sklep z ubraniami "Cropp Town" Co prawda Cropp-owi daleko do ubrań skejtów ale jest przybliżony. Napiszę szczerze, że bezpośrednio nie znam opinii Pań. Uwielbiam ten styl bo się w Nim rewelacyjnie czuje a już latek trochę mam. No i uwielbiam wszelkie odmiany rapu i rocka http://img512.imageshack.us/img512/915/222huc.jpg czy takie spodnie 24 letni facet, który myśli o spełnieniu się zawodowo może jeszcze nosić?

Gość Teraz jest moda na HH styl
Tak jak w 2000 roku kiedy Paktofonika osiągnęła sukces. Ale mnie to cieszy. Jak stary słuchacz Hip-Hopu ciesze się, ze mimo, że Hip-Hop zszedł do podziemi to nadal Go się słucha :)

Gość Jump Around
No ja zbliżam się do 24 lat i właśnie tak chodzę. Powiem CI laski na to lecą seryjnie! Dziś w Arkadii tak stoję w baggy jeansach krótkich i w długiej koszulce od PIH-a a za mną małolatki w sumie odwracałem się i widziałem jak jedna zerka na mnie i zaraz słyszę do tej koleżanki ściszony głos "łaaaaał" i tak specjalnie głośno obok mnie mówią jakie to fryzury chcą, ogólnie pełen lans a ja w lekki śmiech bo usiłowały za wszelką cenę aby zwrócił na nie uwagę