Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jazzmanka

proszę o poważną odpowiedź, zjada mnie strach

Polecane posty

Gość Jazzmanka

witam Kobiety! Mam 21 lat, i ostatnio spalam z moim nowym facetem. zabezpieczylismy sie prezerwatywa, kochalismy sie pare razy, ale ani razu T.nie doszedl, zastanawiam sie, czy jest taka mozliwosc, aby pojawila sie ciaza? dzien po stosunku dostalam normalnie okre, ale wymiotuje juz od tygodnia.. :( zrobilam wczoraj test, wyszedl negatywny, ale skad te mdlosci...? choruje czasem na zoladek, ale boje sie ciazy :(

Gość ojejku no
kochana wbrew pozorom nie jest tak łatwo zajść w ciąże. skoro dostałaś okres, prezerwatywa nie pękła, nie doszedł to chyba masz odpowiedź. Nie panikuj. A mdłości może złapałaś jakiegoś wirusa

Gość jazzmanka
fakt faktem stresu mam co nie miara, ale dla pewnosci zrobie za tydzien jeszcze jeden test. Wiecie moze, po jakim czasie od zaplodnienia, test jest najbardziej wiarygodny? Po jakim upływie czasu?

Gość ojejku no
w dniu spodziewanej miesiączki

Gość ojejku no
jak mnie wkurzają takie małolaty. Po co się bzykasz jak później boisz się ciąży. Myślisz to cholery że to takie proste. Wiesz ile jest kobiet które chcą zajść w ciąże kochaja sie czesto i nic. Jeśli dostałaś okres , nie doszedł , gumka nie pękła to po jakiego grzyba Ci test masz odpowiedz

Gość
dziwne kochaliscie sie kilka razy i facet nie doszedl, moze jakis impotent

Gość ojejku no
w dodatkui mówisz że dostałaś następnego dnia okres . czy wiesz co to są dni płodne dziecko ?

Gość jazzmanka
nie atakuj mnie, po prostu sie spytalam, nie mam z kim o tym pogadac, a tu wchodze, i od razu malolata? dzieki za porady, widocznie to przez stres, pozdrawiam