Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nppfhghg

Nakryłam swoją matke z ojcem na tym!!Czuje sie z tym dziwnie...okropne to było!!

Polecane posty

Gość no tak córcia przeżyła szok
gdyby ojciec lał matkę to byłoby wszystko w normie :P

Gość hahahahahahahahah
Głupie babsko!! Ja nakryłam swoich rodziców jak tato miał ok 50 mama jest 6 lat mlodsza. Co prawda nic ciekawego nie widziałam bo szybko nakryli się kołdrą..heheh miałam wtedy 15 lat i wcale mnie to nie zdziwiło tylko ucieszyło ... Ostatnio robiliśmy porządki w domu i wyrzucaliśmy starą wersalkę rodziców bo dostali nową. tato z patrząc na to tak się rozmarzył, mówił że tyle piękny wsponień związanych z tym meblem ma. Wspominał że mnie i moich 3 braci na tym łóżku spłodzili... a na koniec podsumował że no cóż to trzba na nowym łóżku nową historie stworzyć. Dodam że ma teraz 62 lata i co?? Tylko się uśmiechnęliśmy...

Gość gu8
"daj mi daj "a ona :nie już koniec.." Buahhahahhahhaa U kużwa. Tekst tygodnia na kafe. Buhahah!! A tak na przyszłość to jak twoje dziecko cię kiedyś przyłapie na seksie z mężem to też będzie zaszokowane i zdziwione ze wy to jeszcze robicie. hehee

Gość ale problem
" śmieszna jestem ?może ale co innego gdyby mieli ponad 40 lat albo nawet 50 ale oni kochana mają po 60siątce " No to tylko pozazdrościć że ludziom w tym wieku jeszcze się chce i potrafią na starość czerpać radość z seksu.

to jest nic. Jak miałam 16 lat byłam strasznie ciekawa dalczego po 23 u rodziców radio tak głośno leci i są bez świateł,bez tv[a mój stary zasypiał zawsze z włączonym..] i ta muzyka to było takie pukanie.. jak techno :P i w drzwiach była taka szparka ja patrze a oni tam 69 jechali :O:O FUJ. na 2 dzień jak mnie ktoś z nich dotykał to uciekałam,nie rozmawiałam z nimi :P a póxniej pamiętam wykorzystywałam to przeciwko im no ale to dziecko w sumie jeszcze bylam.. ale to było straszne chociaż już tyle czasu upłyneło ja dalej pamiętam to dokładnie :(:O:O:P

Gość ogórek ale zmyslasz
nikt ci nie uwierzy w to ..akurat byla szprka w drzwiach ..powinnas pisac powiesci ..

Masz trzydziestkę na karku, a zachowujesz się jak nieopierzona smarkula. Ten Twój post bardziej wygląda na prowokację niż na prawdę. Co w tym obleśnego? powinnaś się cieszyć, że jeszcze się kochają i podobają się sobie niezależnie od wieku i wygląd. I co z tego, że nigdy wcześniej ich nie słyszałaś, gorzej, gdyby słyszeli ich małe dzieci, ale teraz? dorosła córka i się dziwi?! To Ty powinnaś się wstydzić takiej swojej reakcji.

ogorek ale zmyszlasz a wiesz co to są drzwi z szybą tzn. z pleksą czy jakoś tak to sie nazywa. no właśnie.. Więc był kawałek rozwalony bo wleciałam kiedyś w to i złamałam ręke nawet bo wyleciałam przez to \razem z tą pleksą .. Nie musisz mi wierzyć bo nie zależy mi na tym :O

Gość Nppfhghg
muszę się przyznać teraz na koniec: To był tylko sen! Tak czasem marzę gdy nachodzi mnie ochotę na UPRAWĘ SEKSU -jak roli przez ojca - a tu mój mąż już nie może "pług" mało ostry bo mnie nie kocha.

Gość justyna3535353
Ja się autorce tematu nie dziwę:/ facet i kobieta w tym wieku to za fajnie nie wygląda jak sie kochają...mnie wręcz odrzuca...sama mam 35 lat i napewno za 30 lat nie byłabymw stanie tego robić bleee.

Gość oblesny seks staruszków

Gość obleśny nie obleśny
nie musi was to interesować jak to wygląda bo to jest dla ich przyjemności a nie dla waszego poczucia estetyki ani dla waszej podniety

Gość ludzie w tym wieku sa w pelni
sil no i moga robic co chca, to autorka dziwna jakas

Gość vdfvufvi
was to nawet własna babka z dziadkiem w pozycji na pieska podnieca

hehe zobaczymy autorko jak bedziesz w ich wieku.to chyba normalne ze dwoje kochajacych sie ludzi wspolzyje ze soba.wiek nie gra roli.chyba nie myslalas ze beda sie Ciebie pytac o zdanie hehe:D