Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała 123

Natrętne myśli o zdradzie....

Polecane posty

Gość mała 123

Nie wiem czy jestem jakas nienormalna ale boje się, ze moj facet mnie zdradzi pracuje i studiuje z samymi dziewczynami :( a mnie krew zalewa... ma ktos podobnie?

Gość mała 123
dodam, że nie daje mi powodow do zmartwien, ale wiem jakie potrafia byc dzuewczyny- prowokujace i narzucające sie :(

Gość makaron do zupy
ja tez tak mam- jestem obsesyjnie zazdrosna o swojego faceta :(:(:(

Gość mała 123
kurcze... jak dzwonie do niego do pracy to zawsze slysze w tle jakies smiechy tych dziewuch...:( jak sie pozbyc takich głupich mysli??????????

Gość bojabojaboja
Ja sobie wmawiam, że to tylko moja chora wyobraźnia. Było już kilka poważnych rozmów na ten temat. Niby wierzę mu, że nie mógłby mnie zdradzić, a z drugiej strony i tak się boję, nieważne co by nie powiedział, to nie umiem się tego pozbyć. Dodam, że zostałam zdradzona w poprzednim związku. Najbardziej mnie paraliżuje strach konretnie przed tym, że on mnie zdradzi, a ja będę żyła w nieświadomości. Nie sprawdzam go, czasem tylko dopytuje się co i kiedy robił, może podświadomie mając nadzieję, że w razie czego samo wyjdzie w pokrętnych odpowiedzach. Mam po prostu nadzieję, że to minie z czasem.