Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

Sam do siebie albo do niego

Polecane posty

"Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę” "Błogosławiony człowiek, który nie idzie za radą występnych, nie wchodzi na drogę grzeszników i nie zasiada w gronie szyderców, lecz w prawie Pańskim upodobał sobie i rozmyśla nad nim dniem i nocą. On jest jak drzewo zasadzone nad płynącą wodą, które wydaje owoc w swoim czasie, liście jego nie więdną, a wszystko, co czyni, jest udane. Co innego grzesznicy: są jak plewa, którą wiatr rozmiata. Albowiem znana jest Panu droga sprawiedliwych, a droga występnych zaginie."

Gość rendzerku mój
bohaterku 👄

wakacje na niektórych działają dobitnie :D podszywko :) i co dalej ? mamy przeprowadzić teraz analizę tekstu ?

też lubie reqresa ;) trochę fanatyk religijny ;) ale w sumie spoko dzieciak z niego ;)

Gość hahahahahah
kurwa jaki podszyw ! tylko nie w tym stylu :D

Regres bardzo proszę o dogłębną analize tekstu. Jesli mi sie spodoba usunę podszywający sie nick. Pozdrawiam.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej