Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana yasmina

tabletki anty od 10 miesięcy -plamienie przed okresem......

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam nadzieję że któraś z was bedzie w stanie mi pomóc, od dawna czytam to forum ale poraz pierwszy zakładam temat.Mam 24 lata problem tkwi w tym że od 10 miesięcy biorę tabletki anty Yasminelle i było wszystko ok nigdy nie pominełam żadnej,zawsze krwawienie w tygodniu przerwy...teraz jestem w trakcie brania zostały mi 3 tabletki wiec kończę je w niedziele w związku z tym okres powinien być w przyszlym tygodniu. I tu pojawia się problem bo od rana pobolewa mnie brzuch jak przed okresem i jak byłam teraz w toalecie to zauważyłam że plamię....nie wiem co się dzieje na okres za wczesnie wiec skąd to??????czy któraś z was tak miala???????? nadal czuje sie jak przed okresem ale to za wczesnie proszę o pomoc

proszę o wypowiedzi :(

Gość bujnhgfdsathjn

Rzeczywiście nie powinno tak być, ale nie panikuj, jeden raz to spoko, jeśli sie powtórzy to najprawdopodobniej trzeba będzie zmienić, bo nie trzymają Ci prawidłowo cyklu (nie chodzi o zabezpieczenie przed ciążą-tu ok.)Na razie obserwuj.A czy łączyłaś może jedno opakowanie z drugim?

nie nie łaczyłam zawsze po opakowaniu tydzień przerwy....kurcze nie wiem co robić martwi mnie to :(

Na razie nic, ewentualnie możesz skonsultować z ginem, ale ja bym poczekała do nastepnej przerwy i jeśli sie powtórzy to wtedy do lekarza.

NOCTUA dzieki za wypowiedź, bo wiesz czytałam ze plamienie moze byc też objawem wczesnej ciąży....wiec oczywiscie mysli odrazu ze to pewnie to wiem ze moze byc dużo różnych przyczyn....

Brałaś regularnie i jeśli nie brałaś leków obniżających skuteczność to nikła szansa.Ale dla pewności zrób test przed rozpoczęciem kolejnego opakowania.Pozdrawiam

Gość jdjbdheytsvbsxndkdkfkmmvfv