Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie proszee

poradzcie jaka walizka na tydzien na rodos heelp

Polecane posty

Gość poradzcie proszee

hej wylatuje 1 raz zreszta na rodos 15 wrzesnia, nie mam jeszcze walizki zastanawiam sie czy taka srednia wystarczy czy moze duza?? kompletnie sie nie znam ;/

Gość miś koralgol
Ale co wymiary ci podac? :D no to przeciez zaelezy w jaką ci sie bagaż zmieści. Sprawdź jedynie ile kg max można mieć w walizce w liniach którymi lecisz, i uważaj żeby tek wagi nie przekroczyć. Za nadbagaż każąs obie słono płacić. A i weź pod uwagę że w drodze powrotnej walizka jest z reguły cięższa:)

Gość poradzcie proszee
nie ale wiem ze sa male srednie i duze kg mam 15 i zastanawiam sie nad ta mala tylko boje sie ze nie zmieszcze do niej wszystkiego dlategop pytam

o rany,to Ty pytasz ludzi ile masz wziąć z sobą rzeczy na wyjazd?Bo wiadomo że od wielkości walizki zależy ile bedziesz miał/a ciuchów i dodatków(kosmetyki,lekarstwa,etc) Ja bym przezornie wzięła większą :O

Gość miś koralgol
no nie, no mała będzie zdecydowania za mała, chyba że na wyjazd zabierasz szczotkę do zębów i jedne gacie na zmianę;) no i zalezy na ile jedziesz jak wyjezdżamy z mężem na tydzień to we dwoje mieścimy się w 2 walizkach: jedna duuuża, druga średnia, tyle że do tej pory mogliśmy wozić 20kg na osobę

Gość poradzcie proszee
kurde jest jeszcze jeden problem! nie grzeszę urodą ale lubię być zapinana od tyłu... Myslicie że jakiś tubylec poleci na mnie? Od razu mówię że daję za darmo więc ktoś powinien się chyba skusić.