Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klentin taran

Co za glupia baba!!

Polecane posty

Gość klentin taran

Zaprosilem kolezanke na impreze u znajomego. Zgodzila sie, pod warunkiem,ze postawie jej piwo. Mialem napisac jej termin na 2 dzien,ale zapomnialem,zreszta bylem zbyt zajety,zeby zajmowac sie glupotami. Dzis w koncu odezwalem sie po 2 tyhgodniach,zaprosilem ja a ta peezda odpowiedziala,ze teraz to nie ma ochoty na piwo, a tym bardziej na piwo ze mna. Glupi babsztyl!!!!!!

Gość nick99
miała racje, odzywasz się do niej jak jest Ci potrzebna? Wcale się nie dziwię że tak się zachowała

Gość smutek w oczach
2 tygodnie:-):-);-) i dobrze ci tak!!

Gość klentin taran
Ludzie,ja pracuje!! Nie mam pamieci do takich detali. a ta mi fochuje:O Odzywalem sie do niej na gg przez te 2 tygodnie,ale nic nie wspominalem o piwie. Nie mialem kiedy sie znia spotkac

Gość smutek w oczach
no to rzeczywiscie glupia baba

:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D Biedactwo:) Nie obdarowano Cie duzym rozumem, wiec tylko szczescie dziewczyny, ze jednego dupka mniej w jej zyciu;p

Gość klentin taran
flea--> Napisalem jej,ze postawie to piwo? Napisalem. Nikt mi nie mowil,ze mam to zrobic w ciagu tygodnia,2 czy miesiaca. Wiec niech sie mnie glupia nie czepia!

Gość Biała Dama widmo
I co się dziwisz, bardziej już nie mogłeś jej okazać jak mało jest dla Ciebie ważna:O Znam ten typ, jak wyczuję klimat wieję natychmiast...

Gość Biała Dama widmo
tak jakby o postawienie tego piwa chodziło :O

Ok rozumiem, ze jestes zajety, ale ja zworcilam uwage na inny fakt. Nie chodzi o glupie piwo, ale o Twoja reakcje na odrzucenie Twojego zaproszenia. Przeczytaj jeszcze raz swoja pierwsza wypowiedz i odpowiedz sobie na pytanie, czy Ty wogole darzysz te kobiete szacunkiem? Czy tak sie wypowiada o drugiej osobie inteligentny kulturalny mezczyzna? Dla mnie to swoim zachowaniem reprezentujesz bardzo niski poziom dlatego uwazam, ze szczescie dziewczyny iz nie poszla z Toba na to piwo