Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku szukam ajjjj

jestem SZEROKA am na dole

Polecane posty

Gość ratunku szukam ajjjj

jestem straszie szeroka tam na dole :P z 1 facetem bylam 3 lata i mnie nie zadowalal, ponzije mialam jeszcze 5 kazdy z malym:P ej dziewczyny ratunku wydawalo mi sie ze 1 mial malego a on w porownaniu z reszta to dybcygrys, co robic?? jakie faceci maja przecietnie penisy?? a jakie wy spotkalysci ;) najwieksze ;)

Gość on on on on ech
ja mam 19,5 i tez mialek jedna taka szersza, ale byla mistrzynia sexu:P czy ty tyz jestes? szeroki sa fajne ;)

Gość _Misiek_
Nie liczy się wielkość ptaszka lecz jego filuterność. W tej sytuacji polecał bym próbować po prostu różnych pozycji, aż znajdziecie razem taką z której będziesz zadowolona.

Cwicz mięsnie kegla..sama musisz nauczyc sie ,jak czeprpac przyjemnosc z sexu:-P Zaden facet bez Twojej pomocy nie bedzie wiedział , co robic zeby Cie uszczesliwic;-) a rozmiar ..to tylko dodatek do super faceta:-P

Gość Faceci nasi mają bardzo małe
fiuty, żeby znaleźć mojego jeźdźca :), który ma prawdziwe 20cm, mierzone od góry bez wbijania linijki, musiałam przejść przez piekło małych fiutów, miałam 11 patnerów, z czego 9 miało fiuta ok 12cm, jeden ze 14, sex z nimi to po prostu porażka, jedni super szybko dochodzili, nawet nie czułam ich kiedy byli we mnie, inni mogli długo, ale też ich nie czułam. Teraz mój luby to absolutnie pierwsza liga!!! Takich facetów jest 1 na 1000. Kocham go bardzo i uwielbiam jak dobija mi do końca i wypełnia mnie.

Gość karoolek......................
zaraz - jak sie ma studnie zamiast piczy to sie pisze takie pierdoły , gdyby ten post był napisany w innym tonie to nie było by mojego posta , współczuc nalezy ze masz taka dziurę , ale i takie muszą byc z racji fiutów o rozmiarze w dlugosci 20 cm .ja tam mam jesli chodzi o dlugosc normę a i tak te kobiety co mialem nie pozwalały z racji bółu dobijac do konca ! wiec ? zbastujcie troche

Gość Koniczynka82
prawda jest taka, że jak świat stary, rozmiar zawsze miał znaczenie, panowie którzy twierdzą inaczej mają małe pauki, nie znam kobiety, która skosztowawszy dużej pauki twierdziłaby inaczej.

Gość knksjbd
ale kicha .

Gość karoolek......................
koniczynko ---a to fakt dobrze prawisz , ale wszystko sie musi miescic w pewnych granicach , bo co dla jednego dobre , dla innego juz nie , i tak jako znawca tematu stwierdzam , ze sex z za ciasną dziurka jest do kitu ! a kto mial taki sex to wie o czym pisze

Koniczynko co do tych penisów to fakt ze są polacy co mają małe penisy tak jak i są dziewczyny co mają małe piersi lub ich wogóle niemają to kwestja natury ;/ każdy facet chciał by się pobawić duzymi i jędrnymi cycuszkami ale niezawsze moze tak jak dziewczyna chciałą by mieć niewiem jakiego penisa w sobie...