Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara Donegal

Uwaga na magię i tarota!

Polecane posty

Gość Klara Donegal

w sumie od 10 lat sie tym zajmowałam,od 3 praktycznie byla to moja dodatkowa pracaZajmowałam się równierz Enerią Reiki...teraz już wiem ,ze wszystko czego czlowiek się boi po jakims czasie dopada osoby bezposrednio zaangazowane w magię.NIE MA CZARNEJ LUB BIAŁEJ MAGII,JEST TYLKO JEDNA -CZARNA Uwazajcie nie zgotujcie sobie same piekla na ziemi!

Gość Klara Donegal
a w 21-wszym wieku szatan już nie istnieje waszym zdaniem?To co niby sie z nim stalo?zniknal?

Ja jak najbardziej wierzę w "takie rzeczy". Nie widzę w tym nic zabawnego ani niegodnego XXI wieku. Duchowość istnieje obok fizyczności. Natomiast pseudowróżki, horoskopy w Chwili dla Ciebie etc to zupełnie inna bajka ;)

Gość Klara Donegal
Widzę ,ze tylko jedna inteligentna i świadoma osoba podjęła temat,a reszcie gratuluję...no własnie hyba niczego poza wątpliwym poczuciem humoru....

Gość Klara Donegal
Do Martwa Natura,po przeczytaniu Twoich 'złotych myśli" nie mam wątpliwości,ze on jest tu i teraz...

Gość Klara Donegal
Dobrymi chęciami i intencjami piekło jest wybrukowane.Magia jest zla,poniewaz jest to manipulacja,kazda manipulacja jest zla!

Gość wiem od dawna to
"Klara Donegal (mercedeslp330-1983@o2.pl) Widzę ,ze tylko jedna inteligentna i świadoma osoba podjęła temat,a reszcie gratuluję...no własnie hyba niczego poza wątpliwym poczuciem humoru.... " Klara, daj sobie spokój, Twoje ostrzeżenia nic nie dadzą, niech sami się przekonają kiesyś. 🖐️

Gość hmmmm.........................
klara - a co sie konkretnie wydarzylo?? tez uwazam, ze masz racje.

Gość Klara Donegal
Ja tylko ostrzegłam a reszta niech robi co uwaza za stosowne

Gość Klara Donegal
Zaczely mnie niepokoic rozne zjawy i zle energie,doszla do tego depresja chec samookaleczen,zagrozona byla moja rodzina rowniez.w koncu pomogl mi fanastyczny ksiadz-egzorcysta.Podczas oczyszczania dokladnie w tym samym czasie moj chlopak mial wypadek,cudem uszedl z zyciem,ksiadz mi powiedzial,ze to cos w rodzaju ostrzezenia,ze zle sie dopomina o swoje,ale nie poddalam sie!spalilam wszystkie karty,pozbylam sie przedmiotow,chodze do kosciola i widze,ze z kazdym dniem ,tygodniem ,miesiacem jestem coraz szczesliwsza:-)