ewelinabb 0 Napisano Sierpień 21, 2009 Witam wszystkich! Mam do Was pytaniewiem że nie da sie tak odp.jednoznacznie no ale.. wiec brałam tabletki antykoncepcyjne przez jakieś 5 mis.odstawiłam je w czerwcu bo zaczełam strasznie tyć...po odstawieniu pierwszy okres (lipiec) wygladał dziwnie trwał 2 dni i w dodatku miał tak jakby "brazowy" kolor.... kolejnego okresu (sierpień) do tej pory nie ma....robiłam test ale wyszedł negatywnie wiec powtórzyłam za kilka dni i wynik taki sam??? co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małe_cycki 0 Napisano Sierpień 21, 2009 najlepiej zrobisz jeśli skonsultujesz to z ginekologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogorek 0 Napisano Sierpień 21, 2009 pewnie to przez odstawienie tabletek.. Idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaliQQa Napisano Sierpień 21, 2009 przeczytaj http://tnij.org/d35b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 21, 2009 po odstawieniu tabletek tak sie czasem zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach