Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZkRz

jest tu jakiś informatyk albo osoba znająca się na kompie ?

Polecane posty

Gość ZkRz

znalazłem długo szukane filmy o zamkach kresowych rzeczypospolitej tylko nie mogo je odpalic pomózcie http://tnij.org/d4d2

Gość podaj CAŁY link to ci pomogę

Gość jeżeli jest to tv lokalna
To najpierw musisz cały film obejrzeć. Czyli jak trwa 30 min to musisz te 30 min patrzeć. A potem jak klikniesz na pobierz to się ci błyskawicznie ściągnie. Tak to jakos zrobili na lokalnej tv. Ja tak pobietam lokalny dziennik.

Aktualności tez tak ściągam: najpierw oglądasz nawet jak sie jąka, aż całe przejdzie. A potem klik na pobierz i wtedy szybko masz na kompie.

Gość ZkRz
ale film się w ogóle nie odtwzrza nic niewidac tylko okienko z funkcjami odtwarzania na które nie da rady kliknąc

chciałam cały link, bo myslałam że tam coś innego jest na tym tnij ;-) musisz całe odtworzyć i wtedy dopiero kliknij pobierz

Gość ZkRz
a może przez emula da rady ?

jeśli się TERAZ nie odtwarza to próbuj poźniej lub w nocy, o innej porze niestety tak to zrobili, że trzeba mieć dobre łącze a w tej chwili to pewnie w ogóle tłok w internecie Może Resman obciążony... Ja czasem oglądam od razu, a czasem muszę polować aż zechce pójść. W każdym razie "pobierz" nie da się zrobić dopóki tego w całości nie zobaczysz. Poza tym jakbyś sobie w trakcie chciał zrobic przerwę to też bedziesz musiał od początku buforować. Tak to jakos głupio zrobili, ale przynajmniej jeszcze tu nie sprawdzają legalności Windowsa, co robią na programach z telewizji ogólnopolskiej.

Gość ZkRz
próbuje przez fierfoxa i cos mi się sciąga

tylko nie przerywaj, bo będziesz musiał zaczynać od nowa - już to sama przerabiałam :-O

Gość ZkRz
dobrz dzięki przez fierfoxa się udało ściągnąc

ale tak jak pisałam, że najpierw musiałeś odtworzyć całość?? bo mi się nigdy inaczej nie udało napisz jeśli inaczej ściągałeś

Gość ZkRz
powiedz mi jeszcze tylko jak zrobic żeby był duży obraz ma na windows media pleyer mam małe okienko w którym odtwarza się film

Gość ZkRz
w ciągu 3 minut scięgnoł mi się caly 20 minutowy film i dormalnie przwaijam jak chce i gdzie chce i wszystko jest ok rylko to musiałem zarobic przez fierfox

"w ciągu 3 minut scięgnoł mi się caly 20 minutowy film i dormalnie przwaijam jak chce i gdzie chce i wszystko jest ok rylko to musiałem zarobic przez fierfox" ja na explorerze - to nigdy mi sie tak nie udało tylko kurczę zawsze muszę odtwarzać :-O :-( Obawiam się, że te filmy na lokanej rzeszowskiej to juz maja takie małe rozmiary, bo jak sciągałam aktualności to nigdy wiekszych ich nie widziałam :-(

up

Gość ZkRz
spróbuj przez fierfox powinno sie udac