Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Catch Me If You Can

Ale wstyd!

Polecane posty

Wczoraj upiłam się w barze.Nie dość,że prawie mnie nieśli do domu,przewróciłam się kilka razy (a przez co mam zwichniętą nogę).To o godzinie piątej nad ranem wisiałam z okna i wymiotowałam.A widział to mój sąsiad,który od dawna mi się podoba.Bo,dzisiaj zagadnął mnie : 'Widziałem sąsiadko,że impreza udana była.' Ale ze mnie idiotka! ;(

Ja bym to obróciła w zart, kiedyś na sylwestrze po pijaku wyznałam bratu ciotecznemu miłosc:D ale impra była przednia:D przez tydzień nie wytrąbiłam tyle co wtedy

Gość tak to jest jak malolaty
nie potrafią się zabawić na imprezie bez picia do nieprzytomności :o

Gość a co piłaś

tak dziadziusiu. jak będę w twoim wieku to skończę jak żul pod sklepem z jabolem w reku. Słuchaj, obróć to w żart,jak ma poczucie humoru to załapie:) powiedz mu że bawiłaś się jak prawdziwa Polka:)

Gość PORZĄDNE DZIEWCZYNY
NIE CHODZĄ NA ŻADNE IMPREZY DZIWKO PIERDOLONA JESTEŚ SZMATĄ!

No teraz to już mleko się wylało (że tak obrazowo nawiążę do Twoich porannych czynności), nie ma co do tego wracać i odkręcać, bo przecież niczego nie zmienisz. Proponuję przejść nad tym niefortunnym zdarzeniem do porządku dziennego i zachowywać się jakby nigdy nic. Niech się rozejdzie po kościach. A koleś jak jest mądry to wie, że każdemu może zdarzyć się taki występ.

tylko nie jak prawdziwa Polka! :-o catch me--> racja, obróć to w żart :-) miałam kiedys podobną historię i też ja, głupia idiotka obrocilam wszystko w żart :-o ale pomogło :-D

do "Porządne dziewczyny" - nie wypowiadaj się, jeśli nie wiesz czym jest porządność. Porządna kobieta czy porządny mężczyzna nigdy nie nazwie innej kobiety dziwką tylko dlatego, że zdarzyło się jej wypić więcej niż może znieść. He he, dzielny Don Giovanni w obronie czci kobiet :) Każdy czasem może przeholować, a Tobie Autorko naprawdę radzę do tego nie wracać :) Swoją drogą, sąsiad też mało taktowny, skoro do tego nawiązał...

Giovanni-podobają mi się tacy dżentelmeni;) Czy ja wiem czy mało taktowny.Zobaczył mnie taką poobijaną,no to tak powiedział.Ale nie odebrałam tego w jakiś zły sposób.

Gość JEST DZIWKĄ
NO CHODZI O PICIE BO CHYBA WIADOMO PO CO CHODZI SIĘ NA IMPREZY/DYSKOTEKI PRAWDA? POTAŃCZYĆ...NA KUTASIE OCZYWIŚCIE

Giovanni-świetna stopka :) Autorko - każdy z nas popełnia błędy .Nie wracaj już do tego tematu i już :)

Ave - dziękuję. Pan Sienkiewicz miał rację, a ja miałem okazję przekonać się o prawdziwości jego słów niejednokrotnie. Catch me if you can - ja zawsze do usług w kwestii obrony czci i godności. Jeśli sąsiad zwrócił uwagę w sympatyczny sposób to OK. Nie karmmy trolla, niech sobie pisze, może mu/jej się znudzi. Ale co ja mogę wiedzieć, dla wielu Pań facet, który zabiera głos na babskim forum to ciota, nie facet. A ja mam tu doskonałe studium przypadku, mimo że o Was nie sposób się czegokolwiek pewnego nauczyć. A to dlatego, że jesteście nieprzewidywalne, a każda jest wyjątkiem potwierdzającym regułę :)

*awe1 - wybacz mi tę pomyłkę! A co do trolla "jest dziwką" - widocznie sama chodzisz na imprezy w tym celu, skoro mierzysz innych swoją miarką. Wydajesz się duuuuuuużo o tym wiedzieć.

Dla mnie inteligentny i fajny facet może spokojnie wypowiadać się na kafeteryjnym forum ( bez żadnych skojarzeń ;) ) Jak umie rozmawiać z kobietami ( a jak pisał Sienkiewicz , to trudne ;) ) ,to znaczy ,że fajny z Niego Gość :)

Giovanni - żaden problem :) Wiedziałam ,że to do mnie :) Pozdrawiam :)

Gość NIE CHODZE ŚMIECIU
BO NIE MUSZE SIĘ DOWARTOŚCIOWYWAĆ W TEN SPOSÓB ŚMIECIE!

Gość Najlepszy i polecany sposób na
KACA Nie pic dzień wcześniej....

awe1 - rozumiem, że zaliczam się do tego elitarnego grona inteligentnych facetów? :classic_cool: A na kaca najlepsze jest powietrze z pompki do materaca.

No to awansowałem. Bo jeszcze kilka miesięcy temu czytałem, że jestem ciotą. Ja - ojciec dzieciom!

Giovanni - tu wszyscy tak piszą :) A ja jestem pasztetem :D Ja zaś matka dzieciom ;)

* Jestem A gdzie zniknęła informacja o żonie i dzieciach ? ;)