Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podoba mi sie zaden

zaden mi sie nei podoba

Polecane posty

dziewczyny za 3 tyg slub a ja nie mam wybranego bukietu :( chcialam bkiet w formie bukietu (to znaczy zadne kule, lezki, zwisy)przewiązany wstązką, cos na kszatłt bukietu kozuchowskiej ale to jeszcze nie to chcialam by bukiet byl bialy ale zadne kwiaty mi się nie podobają:( nei chce kalii, róż, lilii i sama niewiem na co sie zdecydowac moze wy cos podpowiecie, moze macie w swoich zborach:P jakies ciekawe bukiety???

Gość Lipsssss
frezje są piekne, wiec moze ten kwiatki

tak tylko ja musze miec konkretny bukiet, bo jakos nie wierze kwiaciarce i musze widziec najpierw ten bukiet i go przedstawic jej zeby mi identyczny zrobila

Gość a może goździki

no tak ja wiem jakie są kwiaty gozdziki, frezje, hortenzje, miniaturki rózyczek, storczyki, amarylisy i wiele wiele innych tylko ja to wszystko juz w necie widzialam i nic nei znalazłam dlatego czekam na jakies fotki moze ma ktos cos fajnego innego

Gość patilllla
a ja mam dla ciebie takie propozycje: http://www.decorado.pl/main/picture.php?f=pict_max&i=000429 http://www.decorado.pl/main/picture.php?f=pict_max&i=000911 http://www.decorado.pl/main/picture.php?f=pict_max&i=001175 tzn same róże bardzo ładnie wygladaja w takim bukiecie o jaki ci chodzi, słoneczniki również ale także storczyki. Jak dla mnie same róże są bardzo ładne.

Gość dziwna jestes autorko
jak ja bralam slub to mi sie tyle bukietow podobalo ze nie moglam sie zdecydowac jaki zamowic! a pozatym nie ogladaj w necie kwiatow tylko idz do porzadnje kwiaciarni..tam maja cale stosy katalogow z bukietami slubnymi a nawet dekoracjami samochodow...nie uwazazs ze tak bedzie prosciej? pozatym nie rozumiem jak moga ci sie nie podbac zadne kwiaty? ok rozumiem nie kazdy jest zwolennikiem kalii czy rozy czy storczykow...ale na milosc zeby ci sie zadne nie podobaly to albo jestes niemozliwie wybredna albo niewiem co....

a ja napisze tak...od samego poczatku nie przywiazywalam wagi do bukietu.byl bo musial byc.jak dla mnie byl zbednym dodatkiem.praktycznie mialam go ze soba tylko w kosciele(a przy wyjsciu go zapomnialam).wracajac do tematu.mialam wlasna wizje.poszlam do dobrej kwiaciarni.powiedzialam,ze ma byc tak i tak.nawet zdjecia w katalogu przegladalam i pokazywalam jak ma wygladac...a w dniu slubu bukiet odbiegal od tego co zamowilam.na szczescie kosztowal 80zl,wiecej bym za niego nie dala i dziwie sie,ze niektore dziewczyny sa w stanie zaplacic naprawde duze pieniadze za bukiet.moim zdaniem lepiej zainwestowac w dobrego fryzjera lub makijazystke.bo z kwiatami na dobra sprawe niewiadomo co potem zrobic...

No to jak Ci się żaden z kwiatów nie podoba to może powinnaś poszukać czegoś innego. W internecie znajdziesz masę substytutów: wachlarz z piór, wiązanka z kryształków, berło z perełek... Nie wkleję żadnego linka, bo z kolei mnie się nie podobają takie rozwiązania. Bukiecik z róż w zupełności mi wystarczy ;)

przeciez ja nigdzie nie napisalam ze chce miec przedziwny bukiet chce bukiet z normalnych kwiatów nei zadnych perelek, piorek i innych pierdolek, ale nie lubie róż, kalii, lilii a z tego jest 80% bukietów

Ja też uważam że autorka jest dziwna "chcę bukiet z normalnych keiatów ale róze, alie mi sie nie podobają bo 80% bukietów jest z tych kwiatów " przeczysz sama sobie. Idż na łąkę nazbieraj jakie Ci się podobają i będą normalne ale inne!

chce bukiet z prostych kwiatów myslalam o hortensjach, goździkach, margaretkach(zielonych) ale nigdzie w necie nie moge znalezc zdjecia bukietu o jakim mysle :O a musze miec zdjecie zeby dokladnie przedstawic florystce o co mi chodzi, no ale oczywiscie wy wszystkei takei mądre a zadna nie umie czytac ze zrozumieniem i pisze ze nie chce róz to mi zdjecia bukietów z rozami pokazujecie myslalam ze moze ktos zaproponuje jeszcze inne kwiatki które ladnie mogą sie prezentowac w takiej formie bukietu no ale wy oczywiscie wszystkei wiecie lepiej a zadna nei pomoze;/ a róze, kalie i storczyki są tak oklepane ze az sie nei dobrze robi jak widzi sie panne młodą znów z tymi samymi kwiatami

ja Cie rozumiem...sama mialam ten sam problem.pisalam juz wyzej.skonczylam z rozami-ecru.chociaz roz nie chcialam,bo co druga panna z rozami,kalami albo storczykami.mnie osobiscie podobaja sie gozdziki.i pewnie teraz wybralabym wlasnie je:)nie przejmuj sie ,az tak bukietem.nie on jest w tym dniu najwazniejszy.

Gość brokuł zielony
wyluzuj

imili ten twojej swiadkowej juz dawno mam w swoich zasobach :):P Widzialam go juz wczesniej i tak nad nim tez sie zastanawiam, nei jestem do konca przekonana ale bardzo mi sie podoba:) hejkaohejka - śliczne te tulipany ale niestety nie sprowadzą mi tulipanów we wrzesniu :(

a juz znalazłam, pod spodem kazdy bukiet jest opisany:P a słuchajcie, jak myslicie dalo by rade te rozowe eustomy zamienic na bladorozowe gozdziki, bylby podobny efekt???

"przeciez ja nigdzie nie napisalam ze chce miec przedziwny bukiet" Wiem, ale za to napisałaś, że ŻADNE kwiaty Ci się nie podobają. Stąd mój post o wachlarzach z piór ;) Troszkę precyzji, a mniej nerwów, kobieto ;)

Gość natomiast
Skoro żaden Ci sie nie podoba, to może idź bez bukietu, przecież nie jest obowiązkowy i tylko problem z nim, bo trzeba trzymać, kłaść itp. a w czasie ślubu trzeba mieć wolne ręce. A skoro pospolite kwiaty Ci się nie podobają, to moze weź pod uwagę chryzantemy:P Na pewno takiego bukietu nikt jeszcze nie miał...