Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEBE 23

niedugo slub , jaka suknia dla puszstej__-

Polecane posty

DLATEGO TAK POZNO BO DOPIERO TYDZIEN TEMU POSZLISMY DO KSIEDZA USTALIC DATE, OGOLNIE WSZYSTKO NA ŁEB NA SZYJE, JUZ DAWNO CHCXIELISMY WZIASC ALE CIAGLE COS ... I JAKOS TAK WYSZLO SPONTANICZNIE OGOLNIE NIE MAMY NAWET NIC ODLOZONYCH PIENIEDZY, TYLE DOBREGO ZE SALE MAMY ZA DARMO , CATERING ZA POL CENY, ALKOCHL RODZICE KUPUJA, OGOLNIE MYSLE ZE JAKOS TO BEDZIE, .,,

Gość do bebe23
bedzie super :DD a nie jakoś :) sukienka ktora wybierzesz bedzie sliczna :)) p.s. sama nosze rozmiar 44 i mam 160 cm :)) a najładniejsza sukienka ktorą tutaj juz podano to ta http://allegro.pl/item711398452_sliczna_suknia_slubna_rozm_ok_44.html jest niesamowita :) gdybym ja wychodzila za maż pewnie bym ja wybrala :)) ale niestety nikt mnie nie chce :( powodzenia zycze :**

ja mam na sprzedaz suknię w rozmiarze 42 44, ktora bardzo wyszczupla, z reszta jak widac na zdjeciach, ktore mogę wysłac na maila. byłam w niej w 5 miesiacu ciazy. BEBE odezwij sie i podaj maila jak chcesz zdjecia.

BEBE_23 a skąd jesteś?:), bo mojego misia babcia ma salon sukien ślubnych i szyje nowe suknie od 1000 do 2000tys.. i na magazynie ma pełno ładnych w różnych rozmiarach:)

Gość stefaniaharper
moja siostra jest puszysta i miała obcisłą sukienkę ;) świetnie to wyglądało, żadnych halek i krynolin, tylko materiał przy ciele ja za to odwrotnie, chuda jak patyk jestem i mi jest dobrze w wielkich kieckach ;) słyszałam, że większym kobietkom jest dobrze wlaśnie w przylegających sukniach ślubnych, a patykom w bufiastych

tez slyszalam, ze dla puszystych sa lepsze obcisle. Ostatnio z przyszlam szwagierka szylysmy sobie sukienki na wesele kuzyna, jestesmy podobnej budowy ciala (szerokie biodra)ona wybrala super obcisla a ja z obcisla gora i rozkloszowanym dolem. ku mojemu zdziwieniu ona wygladala szczuplej! Na swoim slubie bede miec sukienke z obcisla gora a dol schodzi w litere A i obowiazkowo drapowania na biodrach i w pasie, to na prawde wyszczupla.