Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwieździste niebo

Ostatnie opakowanie tabletek anty - proszę, pomóżcie

Polecane posty

Gość Gwieździste niebo

Witam Was dziewczyny! Postanowiłam, że już nie będę brać tabletek i ostatnią wzięłam w środę. Wiem, że ostatni bezpieczny dzień przy tabletkach to dzień przyjęcia ostatniej pigułki, ale dziś kochałam się z chłopakiem i skończył we mnie. Okres powinnam dostać w poniedziałek, czyli owulacja będzie niewcześniej niż za tydzień w piątek. Czy w związku z dzisiejszym stosunkiem powinnam na wszelki wypadek przedłużyć branie tabletek o jeszcze jedno opakowanie? Wydaje mi się, że tydzień to dla plemników jednak długo, w dodatku po drodze będzie okres, ale w sumie dla mnie jak piszą na ulotce tym ostatnim bezpiecznym dniem była środa, więc nie wiem co robić. Może nie ma co przesadzać, ale jednak ciąży na razie nie planuję więc nie chcę później pluć sobie w brodę za własną głupotę. Co radzicie?

Gość sky_
jak dla mnie.... odpuść. Szanse są niewielkie, po drodze okres.... jakie tabletki brałaś? jeśli dwuskładnikowe to naprawdę odpuść. też mam schiza, otóz biorę Cerazzette. Codziennie o 12, bez minuty spóżnienia, ale od tygodnia boli mnie biust! niemal jak przed okresem, mój facet zawsze kończy we mnie i już sie stresuje, a to przecież też mało prawdopodobne na chlopski rozum nie martw się, wszystko bedzie dobrze. pozdrawiam