Gość Fusia100 Napisano Sierpień 21, 2009 Mam problem . Cała klasa mówi że chłopak z mojej klasy (3 gim.)kocha się we mnie a ja i moje przyjaciółki wiemy że ja w nim ale gdy tylko jestem w towarzystwie tego chłopaka jest dla mnie nie miły i czasami zachowuje się jakbym była problemem w jego życiu lecz znowu moi znajomi mówią że on kocha się we mnie i my chcemy chodzić ze sobą lecz on nie wie że ja chce chodzić z nim i nie chce się mnie zapytać o chodzenie on w ogóle nie chce się przyznać że się we mnie buja i zawsze robi mi na złość a gdy zaprosiłam go na urodziny to zaczął zmyślać że nie może bo coś tam coś tam...i w ogóle zawsze mnie okłamuje gdy dzwonie do niego czy wyjdzie na dwór to mówi że nie bo coś tam ale gdy zadzwoni któryś z moich przyjaciół wyjdzie z przyjemnością a chce żeby on był przynajmniej moim przyjacielem lecz jak skoro on nawet nie chce ze mną gadać?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach