Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kenechus

czy tylko ja mam tak naj....ne?

Polecane posty

po prostu aż mi siebie żal :/ nie potrafie nic zrobić w kierunku dziewczyny która mi sie podoba. i nie chodzi nawet o strach przed odrzuceniem...bo z tego co widze chyba odwzajemnia moje uczucie. pluje sobie w ryj...spedziłem z nią i paroma znajomymi tydzien na mazurach...tak, właśnie tak - pojechałem bo miałem nadzieje ze sie coś ruszy. i co?! puste rozmowy o dupie maryny innych nie potrafiłem z nia taczyć, nie chodzi o to że nie mamy wspólnych tematów, bardzo dobże mi sie z nią rozmawia chodzi o to że nie potrafie zrobić nic więcej, już ona więcej działała w moim kierunku niż ja w jej. wiem, nie moge wymagac od niej zeby o mnie zabiegała...i tak jest bardzo silna i odwazna w stosunku do mnie. boje sie jak cholera...że to co jest z jej strony minie, gdyż pomysli ze ją olewam i nic do niej nie czuje... :(

Gość bandziaaa
Powiedz jej prosto z mosta że taki jesteś.Ja swojemu facetowi powiedziałam na początku znajomości, że jestem czasem trochę dzika i zrozumiał więc się nie martw tylko szczerze pogadaj..

dzieki :) to naprawde mni podniosło... tyle że chyba wczoraj zjebałem ostatnią okazje, teraz moja szkoł...jej szkoła, a nie mieszkamy za blisko...zostały jeszcze jej urodziny na koniec wakacji na które mnie zaprosiła...naprawde nie wiem jak to bedzie, mam nadzieje żen ie bedzie za puźno ;(

Gość gościu ....
istnieje coś takiego jak telefon, zadzwoń do niej

guściu, tak to świetyn pomysł...zadzwonie i powiem; słuchaj, ja nie potrafie okazywać uczuć, ale mała ja Cie kocham, czaisz? ...telefon, gadu i inne takie odpadają raczej w tej sytuacji

co jak co ale bandziaaa naprawde mi pomogła :) to co najprostsze jest najepsze dzięki

Gość zxcvbnmmm
jakbyś mi tak powiedział, nazwał mnie małą i zapytał czy czaję, to wiesz co byś usłyszał? GŁOŚNY ŚMIECH :D:D

Gość zxcvbnmmm
ironia byłaby, jakbyś nie używał takiego języka, tylko ograniczył się to absurdu sytuacyjnego chłopcze 🖐️

Gość czaisz
czy się czajnikujesz ? z kobietą porozmawiać to jest prosta piłka , powiedz jej , że jest ładna z ryja i zapytaj , czy chce chodzić na długie spacery , czy od razu konkretnie bez ceremonii rżnąć się kilka razy dziennie ? tylko ostrym działaniem uzyskasz skutek natychmiastowy :)