Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BoomSzakaLaka

Podczas chwil intymnych myślę o eks...

Polecane posty

Bardzo źle się z tym czuję. Żeby nie było - mój obecny partner odpowiada mi w 100%, nie jest może najprzystojniejszy, ale ma swój urok na który zwróciłam uwagę. No i uwielbiam jego poczucie humoru, w ogóle całą jego osobowość. Nasze pierwsze pocałunki były obiecujące, potrafił mnie rozpalić, podniecić, spodziewałam się, że i seks będzie udany. Tak się jednak nie stało. Nie chodzi nawet o to, że ma jakieś braki techniczne, bo tak nie jest. Po prostu nie działa na mnie taka chemia jak przy moim pierwszym partnerze seksualnym. I dlatego, kiedy dochodzi do zbliżenia zamykam oczy... I przypominam sobie umięśnione ciało tamtego, jego wzrok, twarz... I jest mi lepiej. Nie chce tego robić, ale to wraca. Jak mam sobie pomóc? Czuję się próżna. Tamten facet nie był ideałem, jak ćma do światła tak ja poleciałam do niego bo był modelem. To był beznadziejny związek, nic nie wróżył. Teraz jestem szczęśliwa, a jednak... Proszę o jakieś konsruktywne porady.

Gość 031_sedesee_Oryginal_031
Zajechalo mi kurestwem :o :classic_cool:🖐️

Gość koasruktywna porada
ty dziwkoo,ty szmatoo,ty.....#@$^&&** i jescze^%&($# jak masz takie ambicje to spierdalaj do modela

Gość bua ha ha
:)

Gość mam podobnieeeeeeeeeeeeeee
A kto zerwał tamten pierwszy związek? Może ci go brakuje, bo nie możesz go już mieć.. Ja zawsze tak mam - tęsknię za facetem jak go nie ma, pamiętam te dobre chwile, a jak już się spotkamy i jest miło to widze że jest tylko człowiekiem, nikim wyjątkowym. Ale już wiem na pewno - każdy facet którego bym nie pożądała z bliska okazuje się przeciętny.. Może jak dokładnie sobie przypomnisz to zobaczysz że nie było wcale tak idealnie z tamtym.

Gość bua ha ha
mam podobnie, mam tak samo - wy kurva wszystkie macie tak samo, ale nasrane w głowach. :)

Ja zakończyłam tamtą znajomość, bo to się ciągnęło już drugi rok, a nie "rozwijało się", to znaczy nie znajdowaliśmy jakiejś przestrzeni na której moglibyśmy się porozumieć, poza seksem i imprezami oczywiście. Po zafascynowaniu przyszedł okres, kiedy nie mieliśmy już o czym rozmawiać, ale jakoś go przetrwaliśmy, potem zaczęły się ciągłe kłótnie o nic i tego nie byłam już w stanie wytrzymać. Nie idealizuje go, bo to naprawdę nie był mężczyzna moich marzeń, ale wizualnie mi bardzo odpowiadał i mieliśmy bardzo udane życie seksualne. Teraz - nie oszukujmy się - jest dużo gorzej. Próbuje się wkręcić, ale nie mogę. Dopiero wyobraźnia mi pomaga...

Gość bua ha ha
kiedy kobiety pojmą że nie można mieć wszystkiego ? :)

Pojmuje, że nie mogę mieć wszystkiego, to przecież zupełnie naturalne. Dlatego niesamowicie cieszę się ze związku z moim obecnym partnerem. Wiem, że dla niego nasza znajomość jest bardzo ważna, długo czekaliśmy z seksem, ostatnio padło wyznanie uczuć, wszystko się świetnie rozwija. Na samą jakość seksu też nie mogę narzekać. Zatem można powiedzieć, że mam dużo. Ale przeszkadza mi to, że nie odczuwam na myśl o nim takiego podniecenia jak w przypadku mojego eksa, który bądź co bądź jest tylko wspomnieniem. Czuje się z tym nie w porządku, tak jakbym zdradzała go mentalnie, a każdym rodzajem zdrady się brzydzę.

Gość bua ha ha
a faceci myślisz, że jak posuwają swoje laski to nie wyobrażają sobie innych dup ? - wyobrażają. :)