Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna czarnulka

Ja mam 15 lat on 24 - ale jestem zauroczona w Nim

Polecane posty

Gość Magiczna czarnulka

Hej! Przez przypadek poznalam chlopaka... Wiem,ze ma 24 lata, ja mam 15 (prawie 16), ale powiedzialam ze mam 20. Wygladam na starsza, maluje sie, mam zadbane paznokcie, nawet pracowalam w te wakacje, interesuje sie poezja itp Ale w czym rzecz-boje sie,ze sie wyda ze mam 15 lat i on odejdzie ode mnie... A jest tak cudownie... Nie umiem z nikim byc :( Nie wiem czy to milosc czy zauroczenie ale jest cudownie. Poprzedni chlopak mial 17 lat i temu starszemu do piet nie dorastal.... Ehhhh co zrobic? Powiedziec, ile mam lat? W koncu to kiedys wyjdzie

Gość tereferegdgdgd
wyjdzie, wyjdzie - ale z ciebie ! :) nie powiem co bo dziecko jeszcze jesteś :)

Gość vhjfvgtyh
no brawo prawdziwa dama z ciebie , malujesz sie i masz nawet zdabane paznokcie ! :D Wygladasz na 20 lat :o jak będziesz miała 30 , to bedziesz mówiła "ale wyglądam na 20 " Dziecko już pora chyba na to , abyś zaopatrzyła się w podręczniki szkolne . Nie uważasz ?

Gość mnajauyahhgatww
idżdo szkoły , a nie do łóżka , w tym wieku jak zaczniesz się puszczać to za kilka lat będziesz miała fajną opinię !!!!!

Gość Magiczna czarnulka
Nie jestem dziewica, juz od roku.... Jak wiekszosc moich kolezanke z klasy.... Ale wy chyba nie rozumiecie przemian zachodzacych w swiecie.... Pewnie sieja jadem zakompleksione 25 latki hahahaha ktorych nikt nie chce

Powiedz mu prawdę. Za dwa lata już będzie z górki :) sama zaczęłam się potykać z moim chłopakiem, kiedy miałam 16 lat, a on 21 :)

Powiedz prawdę albo odpuść sobie. Co innego gdybyś Ty miała chociaż 18 lat, a on 27. Ale w konfiguracji 15 vs. 24 czarno to widzę. Zwłaszcza, że go okłamałaś co do swojego wieku:o

Gość Magiczna czarnulka
Czasem trzeba wybrać mniejsze zło... jak powiedział gen. Jaruzelski (interesuje sie historią współczesną). Lepiej było oszukać z wiekiem na początku... Tak może nie dałby mi szans.Nie moja wina, ze nie umiem dogadac z rownolatkami

Gość ależ tematy

Gość NEDJVVksJNK
Aaaaa ! to teraz tak się nazywa DAWANIE DUPY w wieku 14 + "Przemianą zachodzącą w świacie " ! ?? No żesz w mordę , to dopiero postęp :D :D :D :D :D :D

Gość jdiwjd
Ja mojego obecnego chłopaka poznałąm tez jak mialam prawie 16 lat jest 8 lat starszy. Jestesmy juz ze soba pare dobrych lat i jakos sie nam uklada. Zycze powodzenia:)

Gość 43663253566
To milo ze dalas juz dupy. Mysl ze to sie nie wyda. Milego ruchania.

Gość zazenowana zachowaniem
zauroczona "W" nim loooo jezu..... czy to ze w wieku 14 lat stracilas dziewidztwo jest dla Ciebie powodem do dumy? mnie by bylo wstyd... moim zdaniem to sie nie uda... on jest facetem a Ty jeszcze dzieckiem... miedzy wami jest prawie 10lat roznicy... co na to Twoi rodzice?:/ od siebie dodam ze mam 19 lat 2 zwiazki za soba ostatni trwal ponad 2 lata teraz jestem w trzecim i nadal jestem dziewica... jesli czuje ze to nie ten moment to dupy nie daje... twoj moment chyba bardzo szybko nadszedl... jestem zazenowana...

Gość Magiczna czarnulka
Nie rozumiem takiej nietolerancji w Polsce. W tamtym roku bylam na wakacjach za granica (w Holandii) i nikogo nie dziwi związek np 40 latka z 20 latką albo na odwrót 40 latki z 20 latkiem... Czemu tak kazdy ocenia... A co do seksu to potrafie się zabezpieczyc i lubie to robic....

Gość przespij sie z nim
a jak rodzice sie dowiedza to nasla na niego prokuratora. zastanow sie jakie konsekwencje poniesie chlopak. syn mojej sasiadki, lat 26, zaprosil do domu 16-latke. matka powiedziala mu zeby przyprowadzil ja za 2 lata bo go sama do sadu poda. niestety, takie jest prawo, nawet jak jestes na poziomie 30 latki to i tak nie zmienia to faktu ze aktualnie jestes nieletnia. p.s. doskonale cie rozumiem, ja tez generalnie wole starszych facetow. jednak moj maz jest tylko o rok starszy a wyprzedza swoich rowiesnikow o lata swietlne, chociaz ma 29 lat.

Gość 2354254646
To wyjezdzaj do Holandii latawico !!!!!!

No wyjdzie... od września jak pójdziesz do szkoły i dowie się, do której szkoły chodzisz i ze w ogóle jeszcze chodzisz..

Gość Magiczna czarnulka
19 lat i dziwica? A Twoj facet na prawie pewno Cie zdradzal na boku z inna, kazdy zdrowy facet potrzebuje seksu. Chyba ze jest chory. Widze,ze tutaj pisze sporo dziewczyn po slubie,ze ich facet nie chce seksu a pozniej chwala sie ze zdradzaja bo facet nie chce seksu. Zdecydujcie sie.... Nie jestem dzieckiem, tzn. moze jestem, ale faceci to tez wieczne dzieci. Ten przynajmniej mnie nie wyklina jak poprzedni, kupuje kwiaty, podwozi do domu albo odprowadza. Moi rodzice mysla ze on ma 19-20 lat, bo wyglada sporo mlodziej,zreszta moja mama jest mlodsza od ojca o 14 lat. I zyja jakos tyle lat ze soba.

Gość nie rozumiem nietolerancji
20 i 40 lat to sa ludzie dorosli. tobie brakuje ponad 2 lata do doroslosci i tu jest roznica. stracic dziewictwo w wieku 14 lat to rzeczywiscie przyklad swiatowego obycia. wiesz, w Afryce 9 latki uprawiaja seks, co nie stanowi o postepie krajow afrykanskich :P

Gość Magiczna czarnulka
Moi rodzice nie maja czasu chodzic po sądach i zajmować sie bzdetami. Wystarczylo,ze raz sie nam wlamali na dzialke, to policja bezradnie rece rozkladala. Sprawe umozyli (czy jakos tak). Poza tym mam 15 skonczone i rodzicom nic do tego. Skoro od 16 mozna wyjsc za maz...

Gość czyy nie widzicie
ze to prowokacyja ?:P:P ` jak powiedzial gen. jaruzelski ` ahaha to mnie rozwaliło :D:D

Gość 4257992595879578592
Jakie dziecinne przemyslenia. Chyba padne ze smiechu latawico !!!! Hehehehe

Gość fghtyj
20 latka z 40 latkiem to moja droga co innego niz dawanie dupy w wieku 14 lat :O tylko czekac jak zaczniesz zakladac tematy "czy jestem w ciazy, pomocy? on mnie dotknal penisem" albo "mam 17 lat i jestem w ciazy i jestem dumna bo jestem taka odpowiedzialna- cytuje gen Jaruzelskiego i maluje paznokcie " :O

Gość eeeeeeee
Mieszko I to mial zone jak miala 13 lat i sensacji nie bylo

Gość jestes zajebista czarnulka
a ja jestem mezatka i nie bylam dziewica w dniu slubu :-) ale to nie zmienia faktu ze popieram seks dzieci, bo tak jestes dzieckiem czarnulko i to takim ktore ma nierowno w glowie. a facet na sto procent zostawi cie jak sie dowie ze jestes nieletnia. albo kaze ci przyjsc za 2 lata, a w miedzyczasie pobzyka na boku. wiesz, tacy sa faceci, w koncu kazdy normalny i zdrowy potrzebuje seksu kilka razy w tygoniu co najmniej, a z nieletnia to chyba tylko desperat bedzie sie bzykal

Gość klaudyna19
to moze od razu zostań prostytutką ?? On jest z Tobą dla seksu,a Ty jestes mloda i zauroczona.Jeżeli chcesz poznac jego zamiary zdystansuj się troche i nie bądź na kazde zawolanie,no chyba,że tak lubisz... A co do wieku - jezeli nie jest on chory umyslowo na pewno domyslił się że ścimniasz :P

Gość frentii
A kto ci powiedzial, ze nikogo to nie dziwi? To ze ludzie po prostu glosnio nie wypowiadaja swojego zdania, nie oznacza, ze uwazaja, ze 40 latek wiazacy sie z 20 latka jest powazny:D

Gość Magiczna czarnulka
Hymmm ale co, lubie historie wspolczesna, jestem oczytana!!! Ale i wrazliwa. Chce studiowac psychologie. Od wrzesnia ide do 1 klasy liceum. Moja kolezanka jest w moim wieku i tez ma chlopaka, ktory ma 24 lata. Wczoraj byl z nami i ze swoim na dyskotece. Poza tym chyba nie wiecie jak wyglada teraz wspolczesna 15-16 latka. Czesto lepiej niz 25 latka. Pomalowana, zadbana, pachnaca, pomalowane paznokcie u rąk i stóp (tak, tak wielu chlopakow ma bzika na punkcie stóp i nóg dziewczyn)... W Holandii 13 latki uprawiaja seks a to kraj lepiej rozwiniety niz Polska