Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna czarnulka

Ja mam 15 lat on 24 - ale jestem zauroczona w Nim

Polecane posty

Gość frentii
Spadaj gowniaro do ksiazek i nie zwracaja glowy doroslym🖐️

Gość no nieeeee
"Nie rozumiem takiej nietolerancji w Polsce." Nietolerancji ? :) Chiałabym zobaczyć tolerancję Twoich rodziców jak zajdziesz w ciążę , partner Cie zostawi , urodzisz . I co dalej ? będziesz w stanie utrzymać dziecko ? zarobisz na utrzymanie Jego ? Jak ? Pójdziesz do pracy ? :) Watpię oby dziecko dostało tak wysokie alimenty , z których mogłabyś utrzymać siebie i Je :) A ch ta Wasza dzieci UROJONA ODPOWIEDZIALNOŚĆ .

Gość Magiczna czarnulka
W ogole same cnotki chyba siedza na tym forum, ja lubie seks oralny i analny, nawet kochalam sie kiedys na 2 baty z moim chlopakiem i jego kolega, bylo super, a wy nie wiecie co dobre!

Gość 3423572356257868
Jestem w szoku. Nie wierze heheheehe

Idziesz do liceum, a niby masz 20 lat... i co, powiesz mu że którejś z klas nie zdałaś? Kończąc liceum ma się 19 lat, a nie 20...

Gość klaudyna19
pogrążasz się....jezeli facet jest z kobietą tylko dlatego,że ma ladne paznokcie to gatuluje poglądu..

Gość 7567567676
heheehheheh z tymi batami tez bylo dobre, ale to juz na 100 % podszyw.

Gość Magiczna czarnulka
To wyzej to podszyw! Nie wpadniemy, zabezpieczamy sie (prezerwatywy, poza tym ja biore globulki patentex-oval, takie bez recepty). A moi rodzice go lubia, nawet kiedys jechalismy wszyscy samochodem :) Tzn moj chlopak nim kierowal, ojciec byl zdziwiony tylko,ze chlopak nie przekraczal 90 km/h (jedzi ostroznie). Bo porzedni mial 18 lat to potrafil ze mna na miescie 150 jechac :P

jak się cieszę, że za niedługo zaczyna się szkoła i dziecióry wrócą do tych szkółecek swoich :D

Gość 578378935485646
heheheheeheheheh

Gość Magiczna czarnulka
Jasne, od razu podszyw, zazdroscicie mi, ze jestem w tym wieku dojrzala kobieta, rowniez seksualnie i wiem czego chce

Oo, a jeszcze przed chwilą twój były miał 17 lat.. no popatrz, popatrz jak to się ludzie szybko starzeją..

Gość Magiczna czarnulka
Cos wymysle, powiem ze ida na 1 rok studiow, a nie do 1 liceum! :P Nie chodzi o paznokcie, tylko generalnie o dbanie o siebie. Kazdy facet, zdrowy spojrzy na ladna, pachnaca, zadbana wygadana 16latke bardziej,niz na paskudna 25 latke, ktora zrzedzi i krytykuje

Gość wiesz mi nie podskoczysz
ja maluje paznokcie lakierem Estee Lauder, uzywam perfum Diora i nosze majtki Gucci. chodze do Tony'ego Guya na ukladanie wlosow i i jezdze porshe :-P chcialaby poznac twojego chlopaka i zobaczyc jak rzuca 15stke dla ustawionej i wolnej 30stki :D

Gość Magiczna czarnulka
Inny byly mial 17 lat, ale bylam tez z 18 latkiem. Moja kolezanka od pazdziernika miala... 10 chlopakow :)

Nie ma chuja we wsi, żebyś ukryła do jakiej szkoły chodzisz... Płytkie masz myślenie, oj płytkie...

Gość 23523579852757
Nie wiadmo czy smiac sie czy plakac :/

Gość żelek sobotni
> a biore globulki tego sie nie je ! :D

Gość Magiczna czarnulka
Jestesmy z innych miast :P Tzn w sumie niedaleko bo 30 km. Poza tym wiem,ze globulek sie nie łyka. Są to dopochwowe globulki patentex-oval. Zrozumcie ze po prostu niektore dziewczyny sa bardziej dojrzale...

Gość no nieeeee
" Poza tym chyba nie wiecie jak wyglada teraz wspolczesna 15-16 latka. Czesto lepiej niz 25 latka. Pomalowana, zadbana, pachnaca, pomalowane paznokcie u rąk i stóp (tak, tak wielu chlopakow ma bzika na punkcie stóp i nóg dziewczyn)..." Już bardziej nie potrafiłaś spłycić "KOBIECOŚCI" ? I tu właśnie i nie tylko widać jakie z Ciebie dziecko :) Dziecko zajmij Ty się swoją edukacją , jeszcze wiele długich lat ona tobie zajmie :)

Gość klaudyna19
ja tez zrzędze,krytkuje,nie zawsze super pachne,zdarzają mi się przetłuszczone włosy,budzimy się i wcale wymaloana nie jestem,o paznokcie dbam aczkolwiek czasami mam okropne i jakos tez kogos zauroczylam. Jak faceta zlapalas na to swoje dbanie o siebie to pojdzie tak szybko jak przyszedl 🖐️

Gość A Mi sie wydaje
A mi się wydaje, że ona jest jak Audi 80 B3. Wyprzedziła o całą epoke ówczesnie samochody :) Tak samo jak niektóre nastki, sa bardziej dojrzale, tak samo audi w pewnym momencie bylo do przodu (coz audi z 1995 roku ma lepsze wyposazenie niz nowy fiat panda z 2009 ) :)

Gość klaudyna19
a te globlki to śmiech na sali 🖐️ :P

Gość Magiczna czarnulka
Wiem,ze kobiecosc to cos wiecej niz paznokcie i malowane. Ale mnie tez brzydza laski z brzydkimi stopami i poobgryzanymi paznokciami.

Tobie się tylko wydaje, że jesteś dojrzała... Mam skończone 17 lat, różne sytuacje w życiu przeszłam, a nigdy nawet nie pomyślałam o sobie, jako o 'dojrzałej'

Gość Magiczna czarnulka
A co do seksu, to nie jestem jakaś łatwa... Sorry nie bawia mnie prawie nagie sesje na fotka.pl jak robia niektore dziewczyny z mojej dawnej klasy. W Takie fotki i sesje to sie bawilam w 6 klasie podstawowki na wycieczkach, ale juz wyroslam z tego

Gość klaudyna19
z Twojego rozumowania wynika ze jesli kobieta przytyje,prestanie stac2 godziny przed lustrem,bedzie upocona po harcach z dzieckiem facet ją porzuci dla takiej "zadbanej 15latki" jaką jesteś Ty :P

Gość no nieeeee
Albo wstaw swoją fotkę , zobaczymy jakim jesteś wzorem tej kobiecości , albo ZAMILCZ i nie rób z siebie większego pośmiewiska niż zdołałaś zrobić do tej pory :classic_cool::D :D