Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna czarnulka

Ja mam 15 lat on 24 - ale jestem zauroczona w Nim

Polecane posty

Gość Magiczna czarnulka
no i nie wiem czy i jak mu powiedziec ile mam lat. uza mnie za zdzire

Gość Magiczna czarnulka
o boze!! jestem w ciazy!!!!!! chryste!!!!!! jak ja sie ciesze, urodze mu dziecko!

Gość Magiczna czarnulka
Niedojrzali to są podszywacze. Skoro paragrafy to niech zamkna polowe facetow moich kolezanek hahaha :) Tylko kto bedzie wtedy do ZUSu skladki odprowadzal :P skoro oni pracuja i odprowadzaja podatki, ktore ida na utrzymanie wiezien i policji :P Nie wiem co bedzie ale jestem z NIM szczesliwa :) Byc moze na jesieni zabiore go do Holandii :) A podszywacze niech sie czyms lepiej zajma :)

Gość Magiczna czarnulka
Boze musze go wziąśc do tej Holandii tutaj jest ciemnogrod , a my sie tak z moim misiaczkiem kochamy. I musze wam powiedziec ze on zarabia i płaci te e eee no te aaaaaa składki Zus i to mi wystarcza.

Gość Magiczna czarnulka
Wszystkim podszywaczom mowie STOP , to zwykła zazdrosc ze mam takiego faceta. Nie wspomne że jeżdze po całej Europie i nigdzie tylko tutaj jest taka zazdrość i zawiść.

Gość no coz ze tak pwiem
lol... 15 lat ten sam wiek tez idę do I LO i nie rozumiem jak możesz się chwalić utratą dziewictwa w tym wieku :/ nienawidzę mojego rocznika-nienawidzę :/

Gość Taka tam rozowa
A ja tez mam 15, jestem dziewica,ale z 2 uprawialam seks oralny, i co w tym zlego ?

Gość patriotka i milosniczka FSO
A ja lubie starzych panow co jezdza FSO 125p i Polonezami :) Ahhh ten wał napędowy

Gość no coz ze tak pwiem
seks oralny to też seks :/ sorry ale jak dla mnie to za wcześnie :/

Gość FSO RULEZ
A najlepiej sobie wkladac wal napedowy od poloneza i nim krecic... jazda na 102...

Gość dokadtuptanocajez
widac ze dowartosciowujesz sie rzeczami typu wiek, praca, "wielki swiat" itp. jezeli teraz nie przystopujesz, nie zostawisz go (bo pewnie chodzi o jedno a ty z jakichs powodow boisz sie go stracic i udowadniasz sobie ze jest ok a ludzie z kafeterii moze ci jeszcze zazdroszcza? prawdziwe uczucie wcale nie kieruje sie wiekiem i gdybys czula sie przy facecie bezpiecznie, nie musialabys klamac tyle

Gość zielona bardzo zielona
Jak było na rowerze czarnulko?

Gość Magiczna czarnulka
orala to jak mialam 12 lat robilam koledze z klasy i to z polykiem i zdradze wam tajemnice w wekendy dorabiamy sobie w galeri handlowej tego mojego tez tam poznalam:) kocham go i jego kase tez nara laski bo moj men przyjechal i bediemy sex uprawiac i wszystkie kolezanki pekna z zazdrosci bo jestem coll i swiatowa laska

Gość Magiczna czarnulka
fajnie bylo na rowerku ale tata mial ochote na.....i mosialam wrocic do domku:(

Gość zielona bardzo zielona
ale ktos sie podszywa za czarnule.... ojej jaka makabrejszyn

Gość FSO RULEZZZZ

Gość FSO RULEZZZZ
A ja ją rozumiem. Pewnie jej facet jeździ FSO Polonez, i jego marzeniem jest pracowac w firmie FSO S.A. Dziewczyna dobrze postępuje. Jej przyszly mąż jezdzi bezpiecznym rodzinnym samochodem, bedzie pracowac w dobrze prosperujacej firmie (FSO), na Wydziale Produkcji Wałów i Mostów Napędowych. Jak sie zestarzeje, bedzie jej wkladac w tylek wal napedowy, lepsza jazda niz penisem.... Madra rozsadna nastolatka... Co wy od niej checie... Każdy by chcial miec takiego faceta

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ale po co podnosic skoro jej nie ma ;P ale ubaw z tego topicu mialam niezly ! ;)

Gość Magiczna czarnulka
Jestem i mam się świetnie. Już zapomniałam zupełnie o tej różnicy wieku. Normalnie żyjemy, spotykamy się, jeździmy na imprezy :) W październiku idziemy do teatru (uwielbiam teatr) :)

Gość Magiczna czarnulka
A w listopadzie do operetki? Bo mam juz zaplanowane 3 lata do przodu, ale to będę was informowała na bierząco.Więc tak w pazdzierniku to ten teatr, może nawet ze dwa wyjścia , w styczniu opera i filharmonia . Na przyszłe lato myślimy się wybrać poza granicę , ja wiem moze Słowacja czy Czechy co myślicie o tym?

Gość Magiczna czarnulka
A za rok to już będe miala 16 lat ,to tak różnica nie jest tak wielka.Zresztą byle do 18 i wtedy już będzie dobrze.

Gość Becauseiamother
Wiesz co dziewczyno.. szkoda mi Ciebie... Znajdziesz chłopaka juz normlanego... z ktorym bedziesz do konca życia.. i opiowiesz mu o swojej przeszlości to on sie załamie! i powie ' pa mała chce normalna dziewczyne ' albo nie bedzie cie szanował!! z tego co widze ten co teraz ma juz cie nie szanuje !! daje ci kwatki bo ie ze ty mu dasz dupy odwozi do domu bo go zaprosisz i dasz dupy! wszystko robi dla jednego ;/ a ty naiwna sie dajesz!! oj dzieckooo !

Gość Becauseiamother
A co do tych twoich kolezanek to ciekawe dlaczego kazda z innego miasta ???

heh, kochanie, jak Ty w wieku 15 lat musisz o siebie "zadbać" żeby wyglądać po ludzku, to po prostu urody ci bozia nie dała. Ja widzisz mam 25 lat i jak wyjde nieumalowana, to wyglądam bardzo dobrze.