kokocz88 0 Napisano Sierpień 22, 2009 kochane, mam trzy opakowania tabletek antykoncepcyjnych dla mamy karmiacej, niestety ja juz przestalam karmic wiec na nic mi one sie nie przydają. jakby ktoras chciala to napiszcie w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokocz88 0 Napisano Sierpień 22, 2009 moze ktos potrzebuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doloresss67 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Ja potrzebuję i to baaardzo Mam wizyte u gina za 12 dni a tylko 6 pastylek mi zostało - nie wiem jak ja to wyliczyłam . Dzwoniłam do przychodni i okazalo sie ze on jest na urlopie ( bo bym tylko wpadla wczesniej po receptę) a jak masz na "oddanie" to tymbardziej chętnie :D bo coś z kasą ostatnio u mnie nie za bardzo.... mam nadzieje ze Twoja propozycja nadal jest aktualna ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doloresss67 0 Napisano Sierpień 23, 2009 uuuuuu chyba jednak już nie jest........szkoda..... w razie czego pisz na GG: 3586454 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauli1983 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 Witam Mam do sprzedania 3 opakowania tabletek AZALIA,są orginalne,zakupione w aptece, moj organizm nie przyjoł ich dlatego chce odsprzedać opakowania które mi zostały,cena do uzgodnienia,zainteresowanych prosze o kontakt paulinakonczak@interia.pl gg 2352989 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach