Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarina92

Co jest?

Polecane posty

Witam. Możliwe, że takich tematów jest mnóstwo, ale każdy jest indywidualny. Mam taki problem. Zaczęłam współżyć ze swoim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. W czasie stosunku nic złego się nie wydarzyło tzn. kondom nie pękł, ani się nie zsuną. Było to jakiś tydzień temu. 3 dni temu powinnam dostać okres. Dlaczego się spóźnia? Nie ma opcji żebym była w ciąży. Czy to może być spowodowane hormonami? Proszę o pomoc, bo bardzo się martwię. ;(

wiele rzeczy może wpłynąć na spóźnianie sie okresu- stres, zmiana klimatu, zażywanie jakichś leków... skoro prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła podczas stosunku to znaczy, że byliście zabezpieczeni i nie masz sie czym martwić. nigdy wczesniej nie zdarzało Ci sie, że okres sie przesuwał? może niepotrzebnie sie martwisz :)

Gość że co proszę
Twój temat jest dokładnie taki sam jak cała reszta... Niepęknięta prezerwatywa = brak ciązy. A na spóźnienie wpływa wszystko! Stres, zmiana klimatu, trybu zycia, niedospanie, zmiana diety, leki. Ja potrafiłam nie mieć dwa tygodnie i wszystko było u mnie ok....

Gość jeszcze się nie martw
Nie martw się zawczasu, ja zawsze miałam super regularne miesiączki zazwyczaj to było co 28 dni (raz na jakis czas było 29 a czasem 26), a kiedyś wyszło tak że miałam raptem 34 dni czyli 6 dni spóźnienia, nie zapomnę tego do końca życia bo wtedy gumka pękła nam, ale w jakimś tam już bezpiecznym czasie po owulacji i bez wytrysku. Zdarza się. Przyczyna może być nawet pogoda, w zeszłym roku pamiętam że na wakacjach były tematy o tym że się okres spóźnia, moja siostra w te wakacyjne miesiące też jej się przez 3 czy 4 cykle spóźnia okres tak od 2 do 4 dni.Jak się boisz bardzo to zrób sobie test ciążowy

Dzięki wielkie. Okresu jak nie było tak nie ma. Jeśli nie dostanę w ciągu kilku dni to raczej zrobię ten test choć to mało prawdopodobne żebym była w ciąży. Może za bardzo panikuję...