Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stwojstary

9 dzień cyklu.

Polecane posty

Miałam nieregularną miesiączkę nawet co 50 dni a zdarzyło się i 79, 89. Jednak teraz w lipcu miałam miesiączkę miałam 13.07 i w sierpniu też dostałam 13.08. Czyli 31dni.. Może to oznaka że w końcu się coś normuje :) Jeżeli współżyłam 9 dnia cyklu czyli 21.08 to jaka jest możliwość zajścia w ciążę ? Biorąc pod uwagę że miałam nieregularne miesiączki ? I u kobiety która ma normalnie okres co 31dni i współżyła właśnie 9 dnia ? ;)

raczej znikoma, ponieważ owulacja wypadałaby Tobie ok. 29-30 sierpnia , plemniki żyją ok. 3-4 dni. w ciąże raczej nie mogłaś zajść

nikt ci nie napisze jakie jest prawdopodobieństwo! dziewczyno masz tak nieregularne cykle, ze nic nie mozna powiedzec. nawet nie wiadomo kiedy masz owulacje. jeżeli miałabyś regularne co 31 dni to owulka jest mniej więcej w połowie cyklu. ale nie zawsze. na bank nie w dziewiątym . a zajść najlepiej jest kochająć się dwa dni przed i jeden po owu. idż do lekarza i wyreguluj cykle.

pysiula_22_ bardzo Ci dziękuję.. Mimo to czytałam na forum że niektóre szczęśliwe mamusie zaszły w ciąże w 10 dniu cyklu ale przy miesiączce co 28dni. ;> więc hmm ? ;> Ja wiem wiem że zawsze ryzyko jest.. Ale u mnie znikome ? ;>

matejka Myślałam właśnie nad pójściem do lekarza, ale niestety moja kochana mamusia stwierdziła żebym poczekała jeszcze bo jej się wyregulował okres kolo 23 roku życia, więc mi też niby ma ;/ A niestety żyje na jej rachunek :(

stwojstary ja mam własnie regularne co 28 dni :) teraz okres mam miec ok.26 sierpnia i tez mam nadzieje ,że się nie pojawi :) ale ty rzeczywiście musisz iść do lekarza ,żeby uregulować okres, bo odstępy między cyklami masz bardzo duże. pozdrawiam :)

Powiedziałam szczęśliwe mamusie bo bardzo lubię dzieci ;) I jakby się u mnie pojawiło to jakoś bym to przeżyła.. może. Niestety teraz planuje uniknąć ciąży ;P ;))