Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna 42

do kobiet ok 40

Polecane posty

Gość anna 42

spałyście z chłopakiem ok 25lat ja mam 42 i taką własnie mam fantazje i chciała bym ją spełnic

Gość anna 42
nie ma tu kobiet z podobną fantazją?:(

Gość kobieta w okolicach
Nie ma. Dom, kościół, kuchnia, Internet. To nasze życie. A Ty się wyłamujesz, bo jesteś rozwiązła. A nie przyzwoita, jak ja.

Gość eh eh eh
Nie ma kobiet, ale jest 24 latek z ktorym mozesz spelnic ta fantazje. Skad jestes?

Gość kalinkaaaa
Mam 43 i spałam z chłopakami od 19-26

Gość smiech na sali ...
kobieto z okolic, a skad ciebie wypuscili? :D sciagaj ten berecik moherowy, przeciez to zenujace ja mialam takie przezycia, nic ciekawego ..dajcie ludziom zyc po swojemu, niech robia wlasne doswiadczenia :)

Gość anna 42
kręci mnie myśl jak kocham sie z 20lat młodszym facetem myśle ze było by fantastycznie

Gość kalinkaaaa
anna 42 to zalezy jaki ten młody jest w te klocki.Sa tacy,co naparwde sa super,a sa tacy co sa po prostu do bani.To dotyczy kazdego faceta od 19 do 50 lat.

Gość anna 42
myśle ze i tak było by super bo sama sytuacja jest extremalnie podniecajaca:)

Gość kalinkaaaa
anna 42 mozliwe ,ze Ciebie podnieca sama mysl o tym.Mnie niestety nie,bo wiem jak to jest.

Gość uległy898989893252352
ja mam ledwo 18 lat i chętnie spróbowałbym jak to jest z dojrzałą panią.

Gość kalinkaaaa
uległy898989893252352-juz twoj nick jest do kitu,bo w seksie lepiej jak jest rownouprawnienie,a nie jakas uległosc i poddanstwo jednej ze stron.A poza tym na pewno albo jeszcze nie robiłes tego,a jak juz to zrobiłes,to watpie czy dobry jestes w te klocki.

Gość aniu podaj namiary
27 lat mariusz z podkarpacia okolice Stalowej Woli. jesli masz ochote to bardzo chetnie. Pozdrawiam

niektórzy lubią równouprawnienie, a ja lubię być stroną uległą, lubię dominujące panie, rozkazujące co mam robić itd. kręci mnie to bardzo. czy już to robiłem? z niejedną dziewczyną, ale to raczej młode osoby były, a mam fantazję usługiwać dojrzałej pani.

Gość MAŁRYCY
Malolat, wez spierdalaj. Ulegly to Ty mozesz byc jak ogladasz redtube. Wakacje powinienes kurwa spedzac na wsi u babci, a nie przy kompie! WYPAD!

Gość kalinkaaaa
uległy898989893252352 panie ktore lubia uległych partnerow po prostu nie wiedza co to dobry seks.Aby seks był naprawdę dobry nie wolno byc strona uległa tylko,albo tylko strona dominujaca.W super seksie jest sie i uległym i domunujacym zarazem i dotyczy to zarowno kobiet i mezczyzn.

Gość a wiec
mam 37 lat on był 10 lat młodszy...wszystko zalezy od osoby ale ten moj juz w trakcie rozmowy spodnie mu rozrywalo a potem to juz nic szczegolnego..przy lodzie drżał jak osika i zaraz doszedl..

nie mierzcie wszystkich swoją miarą. gdyby bycie uległym lub dominującym było złe, co powiecie na miliony miłośników BDSM na całym świecie? z resztą co to za nietolerancja, każdy ma swoje upodobania, prawda?! z resztą szkoda gadać.