Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrak człowieka

Proszę o opinię...

Polecane posty

Gość wrak człowieka

Moje założenie topiku na tym forum poprzedziły traumatyczne przeżycia z ostatnich dwóch lat.Wszystko zaczęło się od pójścia na studia.Niezwykła radość,zdawało się dosyć dobry kierunek.Poznam ciekawych ludzi,nowe środowisko,kumulacja emocji,oczywiście,wtedy jeszcze pozytywnych.Wszystko zaczęło się od pokazania tego,co człowiek tak naprawdę potrafi intelektualnie.A dalej było już tylko coraz gorzej.Na początku plotki,ośmieszanie,pogarda,ignorowanie,zwyczajne traktowanie jak przysłowiowego śmiecia,człowiek miał poczucie,ze jest wrzodem na tyłku na tym całym roku.Wywyższa się,snob,wielka indywidualność,to tylko delikatne ukazanie tego,jak naprawdę było.Posunęli się nawet do wmawiania choroby psychicznej.Piętnowanie.Teraz mogą zbierać owoce.Po dwóch latach spotkało mnie silne załamanie nerwowe,nie licząc tych,z których podnosi się na bieżąco,przez które muszę rzucić studia.Nie mam już siły płakać,nie mam już na nic siły.Pozostaje tylko odebrać dokumenty.Pod uwagę była brana zmiana uczelni,ale na to tym bardziej w tym momencie brakuje sił. Pozostaje mi tylko podziękować ludziom,którym zazdrość za.ślepia oczy,i krzywdzą człowieka,zanim go tak naprawdę poznają.Czy ktoś z Was spotkał się w życiu z podobną sytuacją bądź był w podobnej?

Gość wrak człowieka
Widzę,że to chyba nie temat na forum.