Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhusdw

Polacy zle sie ubieraja ?

Polecane posty

Gość mhusdw

Tak mi sie wydaje :(

Gość gruszkakula
Myślę, ze są tacy co się źle ubierają, i tacy co dobrze... Co to znaczy "źle" według Ciebie?

Gość mhusdw
Wczoraj widzialam kolesia,ktory mial biale skarpetki i sandalki i kobiete w autobusie tez :D

Gość gruszkakula
No, zgodzę się, że skarpetki do sandałków (każdy kolor chyba:-p) wyglądają naprawdę kiepsko. Za ciasne dżinsy z wystającymi stringami i pomarańczowe brzuchy z wielkimi koczykami w pępkach to też tragedia, ale np. w UK tez tego pełno, więc nie jest to chyba domena Polek...

Gość guciiiiaaaa
Niektore mlode Polki ubieraja sie jak stare babcie.Szare,powyciagane swetry... faceci jakby lustra nie mieli.yh

Gość a tobie co do tego
!!!! modelko zasrana???!!!

Gość roznie to bywa
ja mieszkam w bialymstoku tzn pochodze a zyje za granicajak przyjezdzam raz na pol roku to widac na ulicach konkretnie co jest modne bo 3/4 kobiet chodzi w tym samym, najbardziejw idoczne byly dlugie buty, praktycznie kazda w takich chodzila, rozowy kolor, kamizelki z futerka..albo kolory wlosow.. to jest takie masowe ze az wyglada to komicznie i te zginane lokcie z torbami uwieszonymi na nich:) w mojej szafie mam tylko podstawowe kolory, czarny szary bialy i naturalny bezowy...czasem braz i bordo...nigdy tego nie zmienie i uwazam ze lepiej sie czuje jak mam swoj styl i nie ganiam za modowymi nowinkami...