Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynka03

POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość landrynka03

Mam 17 lat i z moim chłopakiem chcemy pierwszy raz uprawiać seks. Jednak jest jeden problem, gdyż on ma owłosionego penisa. Trochę mnie to obrzydza. Próbowałam z nim o tym pogadać, ale on unika tematu. Bardzo go kocham i nie chce go zranić. W jaki sposób mam mu to powiedzieć? a może w ogóle nie powinnam z nim o tym rozmawiać? Co robić? Błagam, pomocy! Pozdrawiam, landrynka.

Gość Mala_09
skoro on ma owłosinego to rozumiem że ty masz owłosioną i jemu to nie przeszkadza?

Gość landrynka03
ale ja nie mam owłosionej.

Gość Mala_09
a gdybyś miała to jemu by to nie robiło różnicy? czy on woli wydepilowaną? bo to w sumie ważne co on myśli

Gość landrynka03
właśnie nie wiem jak mam z nim o tym gadać, bo jest bardzo wrażliwy na te tematy :( ja nie mam owłosionej i mu się to podoba.

Gość a to ciekawostka
może by tak atlas anatominny poczytać? zanim sie prowokacje zacznie robić??? :-D

Gość Mala_09
no wiadomo że temat krępujący ale jeśli dla Ciebie właśnie to jest przeszkodą to musisz mu to jasno powiedzieć. w dzisiejszych czasach to nic dziwnego że faceci się depilują w końcu to higieniczne i bardziej przyjemne. uważam że skoro Ty wydepilowana to on również - w tym miejscu oczywiście (nie mówię o nogach ;-)) musisz się przełamać i powiedzieć mu to po prostu

Gość landrynka03
nie posiadam takiego atlasu