Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkognitka

pomocy nie wiem co robic

Polecane posty

Gość inkognitka

witam ma problem jestem mezatka od ponad roku i ciagle łape mojego meza na jakis gafach raz zobaczyłam ze złozył sobie profil na fotka pl i umieszcza jakims lasencja komentarze do zdjec i ze ma kilka lasek w swoim profilu . zrobiłam mu awanture i wykasował ten profil ale teraz własnie przed chwila doszłam do tego ze na naszej klasie mailuje sobie tez z jakas tzn pierwszy mail był na nk a teraz to chyba na zwykłej poczcie ktorej niestety nie moge sprawdzic bo nie znam haseł co mam robic ? nie chce sie kłócic bo wiem ze to do niczego nie prowadzi, powinnam rozstac sie z nim? rozmawiac? ale przeciez wiem ze on bedzie sie wypierał

nie smiesza mnie takie wypowiedzi raczej oczekuje mądrych porad nie pytam sie tez co on robi bo to wie tylko on ale pytam sie co ja mam zrobic w takim wypadku

Gość przetestuj go
tak samo jak on mailuj sobie z kimś (albo udawaj), zacznij bardziej dbać o siebie, wychodź z domu (choćbyś miała po galerii chodzić) i sprawdz czy na to zareaguje. Jeśli nie, to macie kryzys w związku. Moja siostra tak zrobiła jak napisałam, do tego zaczęła nosić b.sexi bielizne, pończoszki itp. i podziałało natychmiast. Szwagier myślał, że ma kochanka i jeszcze ją przepraszał, że ją zaniedbywał.

Gość kerii
no coz ... jego zachowanie wskazuje na to ze szuka wrazen ...i znajdzie je napewno...z doswiadczenia wiem ze dobrze nie koncza sie takie rzeczy......mozesz : 1- udawac ze nic sie nie stalo i wiecej go nie inwigilowac, choc to trudne 2- rozmawiac ale czy to cos da, zalezy jaki z niego czlowiek czy zrozumie ludzka mowe :)

Gość dupka sobie wzięłaś za męża
raczej się nie zmieni...

Gość jakatomelodia
porozmawiaj z nim, powiedz mu jak sie z tym czujesz, jak nie pomoze to pozegnaj go mozesz tez poczytac http://tnij.org/d35b

wiecie co minapisał ze to jakas naciagaczka i ze to ona sie do niego odezwała a on tylko jej odpisal ze chyba sie nie znaja to ona podała mu swoj mail prywatny ale na ten adres juz jej nic nie napisał ciekawe czy to prawda , napisałam do niej z zapytaniem czy cos ich łaczy ale napisałam dla zmyłki ze juz jestesmy po rozwodzie i ze potrzebuje tych informacji dla własnego lepszego samopoczucia