efka27 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Witam serdeczniem, mam problem i serdecznie proszę o pomoc... zaczne od tego iz mam spiralę doaciczna od 3-lat ale niesprawdzaną , poniewaz, tak jakoś wyszło.... miesiączke od paru miesięcy miałam w 26-27 dniu cyklu a ostatnia w 25 dniu cyklu, ale dodam iż zaczyna sie zawsze plamieniami które trwaja 1-2 dni a potem normalny okres. a teraz niemam plamień i juz jest 27 dzieńcyklu mam tulko żółtawe ciągnące sie sluzy które szybko wysychaja sa jakby galaretowato ciągnące::((( z męzem kochałam sie w 5-tym dniu cyklu stosunek przerywany i skończył na mojej myszce i miałam tez na wargach sromowych.... niewiem czy cos do srodka niewleciało ::((( dodam jeszcze ze zawsze przed plamieniami i okresem bolały mnie uda i brzuch a teraz nic... mam schizy sikam sprawdzam majciochy i normalnie niewiem co mam robic::((pozatym jestem głodna jak wilk chociarz nawet jak dostałam okresy to zarłam... jeszcze jedno od trzech tygodni zarzywałam regularnie 2 tabletki skrzypu polnego niewiem czy to miało jakikolwiek wpływ? Jak myslicie co jest grane kochane kobitki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szklanka wiśni Napisano Sierpień 22, 2009 hmmm zrób test bo może wmawiasz sobie objawy i interpretujesz je nieprawdziwie. Poczekaj kilka dni i zrób test, nie sądzę żebyś była w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efka27 0 Napisano Sierpień 22, 2009 dziękuje, chciałam jeszcze dodać iż śluz jakos zanika jakby się leppki robił::(( cholewcia ja to mam zawsze takie shizy, bo człowiek sie zabezpiecza a i tak niewiadomo co::((( a jesli mogę spytać to jak mam liczyc okres np mam plamienia 26 dnia cyklu i juz licze okres i wypda znów plamienie 26 dnia cyklu.... a potem np. w 27 dniu cyklu jest plamienie albo go niema a dopiero potem okres ale właśnie----to plamienia raz twa 1 dzień i krwawienie a raz 2-3 dni i krwawienie jak to liczyc????? i jeszcze jedno co może miec wpływ na takie spóznienia? okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efka27 0 Napisano Sierpień 23, 2009 dziś od rana niemam zadnego śluzu::((((nic poprostu nic i dalej nic nieboli ani brzuch nic kompletnie:::(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojojojjjj Napisano Sierpień 23, 2009 pewnie ciąża i urodzisz maluszka ze spiralą w główce........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mycha9393 0 Napisano Sierpień 23, 2009 Test ciązowy zrob!! bd wiedziala co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojojojjjj Napisano Sierpień 23, 2009 ja tez sie urodziłam zs spirala w główce i usuneli ja ale z kawałkiem mózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajendamalolata Napisano Sierpień 23, 2009 ja wlasnie zauwazylam us iebie taki gesty, zoltawy, leppki sluz. tez bardzo sie balam bo podkrecilam sie tym co przeczytalam w internecie na ten temat. ale zrobilam teraz drugi test i okazalo sie ze nie jestem w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach