Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis bez czarnego.

kolejny egoista

Polecane posty

Gość dzis bez czarnego.

Nie wiem czy ja mam tylko takie szczęście czy dzisiejsi faceci nie chcą zająć się swoją własną przyszłością. Z obecnym jestem ponad 4 lata, z tego 3 w rozłące. Wszystko byłoby ok gdyby nie permanentny egoizm. Po co komu miłość, skoro wszystko inne leży? Woli grać zamiast się ze mną spotka - powód ? - gra odstresowuje a miał zły sen. Najlepsze jest to, że potem mówi - trzeba było się spotkać - miałbym lepiej spędzony dzień. Studia zaczynał 4 razy, ani razu nie przeszedł nawet 1 semestru. Nie dlatego, że jest głupi, zna 3 języki, obyty w świecie, ale kurcze, takiemu chyba najgorzej. Na egzamin nie pojdzie bo nie umie na 110 %, a nie weżmie się za nauke bo nie ma gwarancji że i tak zda. Zarabia netto 2.500 zł, mieszka sam, nie odlozy pieniedzy na przyszlosc, bo kupil pralke na kredyt z rata 200 zł. Będąc 3 lata za granica ( nie pojechal do pracy, wrocil poprostu do siebie ) nie pracowal, nie studiowal, zyl na koszt panstwa i kolegi. Przyjechal do PL bo zagrozilam ze odejde. Sama mu tą pracę znalazłam. Mowi o ślubie a ja sie pytam - powazny czlowieku jestes? Dzis mi mowi, ze na studia nie pojdzie, bo siebie sam nie upilnuje - tzn chce miec czas na rozrywke po pracy. Pieniedzy nie odlozy bo nie ma z czago ( sic!! - przecież ma ). Jedyne co mnie trzymalo przy nim to to ze go naprawde kocham i zalezy mi na jego szczesciu, najwidoczniej jemu na nim samym nie zalezy. Facet ma 25 lat a zachowuje sie jak 5 latek w wiecznej depresji ( której faktycznie nie ma, to taki typ czlowieka ). Wyglada na to ze bedzie sobie musial poszukac dziewczyny, ktora zniesie jego egoizm i brak odpowiedzialnosci. tyle. mozna dopisac do listy konczacych sie dzis zwiazkow.

Gość ewelekaaaa
Wyglada na to ze bedzie sobie musial poszukac dziewczyny, ktora zniesie jego egoizm i brak odpowiedzialnosci. - raczej szuka sponsorki. odradzam zycie ze sknera - chyba najgorszy typ czlowieka.

Gość dzis bez czarnego.
Nie, nawet nie o to chodzi. Sknerą nie jest. Nie szuka też sponosrki, bo przecież skoro nie odkłada, a zarabia - na coś pieniądze wydaje. Co prawda prezentu nigdy nie dostałam ( 4 lata ze mną jest :) ) ale jak gdzies mnie zaprasza to on płaci, choć toż to nie wyczyn, w sumie tak mówią zasady grzeczności. Problemem jest obrzydliwe wręcz obijactwo ( się ), egoizm i brak odpowiedzialności. Slub brałby natychmiast, ale dom pobudować to ja mam, biorac kredyt pod hipoteke własnego mieszkania, na wlasnej dzialce. Zna biegle jeden z jezykow skandynawskich, nie chce mnie nauczyc, bo on nie umie uczyc ( sic ! ) - mam sobie na kurs isc, majac za chlopaka obcokrajowca. Za jego przyzwoleniem zamieściłam ogloszenia w necie ze da korepetycje. - Kto nie zadzwoni - kazdemu odmawia. Dzwonia nawet szkoly jezykowe z propozycja stalej wspolpracy! A mowia ze w Polsce pracy nie mozna znalezc!! Nie bede juz nawwet probowala na niego wplynac, bo to i tak nie da. Musze go zostawic w cho.lere i niech sobie szuka kogos naiwnego i takiego ktory bedzie uwazal ze zlapał pana boga za nogi - bo on ewidentnie uwaza ze wszystko juz w zyciu osiagnał.

większość facetów nie wie co robić z życiem , więc pozostają przy pomysłach...:)