Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie zapadał...

Zmierzch- co sądzicie o książce i filmie?

Polecane posty

Gość prawie zapadał...

warto przeczytać? ostatnio rozpętało sie prawdziwe szaleństwo;) zastanawiam się czy ta książka jest faktycznie taka fenomenalna...a co sądzicie o filmie?

Gość scarlet1976*******************
Książki nie czytałam,film niestety bardzo mi się nie podobał.Był taki naiwny, tendencyjny.Głowny bohater uwazam pokazany niewłaśćiwie-jak na wampira za mało mroczny i wogóle te włosy ala Elvis... masakra.Podobala mi się główna bohaterka- jedyny pozytywny akcent-reszta lipa.........

książka jest genialna!!!! przeczytalam wszystkie części sagi i jestem zachwycona! ;D film dla mnie tez super

Gość kimimi
pierwszy tom mi się podobał, drugi to już kompletnie mnie nudził, to za trzeci się nie brałam:)

Hm..nie czytałam tej ksiażki, ale zakłądam, że jest naprawdę dobra, skoro wywołała tak ogromna falę rozgłosu...nawet moja ulubiona ksiegarnia internetowa selkar mocno ja promowała, a promuja tylko dobre tytuły, więc książka zapewne godna uwagi. Mimo, iż nie lubie takiego gatunku to ja chyba zamówie - przyszłe klasyki trzeba znać;)

Gość serdunio88
Przeczytalam cala sage w 3 dni rewelacja!!!!!!!!!!...film " Zmierzch"widzialam 3 razy bardzo mi sie podoba napewno nie dorownuje ksiazce ale warto obejrzec czekam na premiere "Ksiezyc w nowiu" :)

film jest porażką, Ci, którzy nie czytali książki, nie orientują się o co właściwie chodzi w tym wszystkim, ale wiadomo, żaden film nie ukaże emocji i myśli jak ksiązka, co nie zmienia faktu, że film był na nizkim poziomie

Gość Opona 33
film był re we la cyj ny!!!

Gość Lidka888
Dla mnie film przepiękny. Uwielbiam takie historie

Film mi się bardzo podobał. Uwielbiam filmy o nieprzeciętnej namiętności ponad życie

Gość takuma
książka 4/10 po przeczytaniu czułam się jakbym zjadła słoik miodu, ale przypuszczam, że gdybym przeczytała ją jako 15-latka to by mi sie spodobała bo wtedy kręciły mnie takie historie film 4/10 gra aktorów na bardzo niskim poziomie, szczególnie aktorka wcielająca się w postać głównej bohaterki była strasznie irytująca. Poza tym niektóre sceny były beznadziejne jak np ta kiedy leżeli na polanie. Natomiast podobała mi się scena kiedy grali w baseball

Gość gość_29
Bardzo podoba mi się cała saga,ale w książkach. Film jest fajny...za pierwszym razem.Za każdym następnym nuuuda. Za to książki nigdy mi się nie znudzą.Są świetne ! Zmierzch przekonał mnie do czytania :-)

Jak dla mnie straszny szajs. Mam na myśli film, bo książki nie czytałam i nie zamierzam, nie moje klimaty.

Gość gośćangela
Czytalam the ksiazki po kills razy, cos pięknego ;-) szkoda ze nie da sie czuć tego co za pierwszym razem mną targalo ;-) jak czytałam . Film? Beznadziejny zwykle gowno amerykańskie fuj! Pattinson czy jak mu tam? O matko on jest okropny Edward opisany w książce miał proste zeby!!!!!! I w ogole dużo innych rzeczy tu nie odpowiada, nie w tej kolejności wszystko leci.... Aj szkoda słów ;/

Mim zdaniem film nie odzwierciedla tak doskonale książki, ale jest bardzo dobry :)

Książkę czytałam,film też oglądałam bardzo mi się podobał..Główny bohater Edward ciacho nie z tej ziemi..:) Taki męski był i ta jego twarz tajemnicza...Polecam wszystkim:)

Gość Genrtka
Mi bardziej podobał się film niż książka, ale to może dlatego, że za bardzo czytać nie lubię ;p I fajnie, że film można już pobrać z neta. Ja korzystam z serwisu wspomagającego http://filefox.pl/ i znajduję tam większość filmów.