Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeździec Apokalipsy

Ostrzeżenie

Polecane posty

Gość zniesmaczona.
bardzo zniesmaczona!

Jeździec, jeśli chcesz pogadać o religii, odezwij sie. Należysz do jakiejś sekty? Każdy normalny człowiek wie, że "Bóg" nie istnieje.

Pewnie,że kosmonauta. Przecież każdy wykształcony człowiek wie, że jesteśmy eksperymentem genetycznym kosmitów.

Gość huhuhuhuhuhu
:D

Gość ihihihihihihihiihihihihi
heheh jacy zafascynowani filmem dla dzieci ohoho nie pogadzas

Gość hiokala
a ja jestem bialy jezdziec,a ty byle jaki heheh

Gość ihihihi
Heheh dobrze,ze niedlugo koniec wakacji i dziei ida do szkoly heheheh

Gość ihihihihihihi
a to ty geju?? :-D Co braciszek cie nie akceptuje,ze dupska dajesz faciom ihihihih

jeździec Apokalipsy Nie zależę do żadnej sekty. Jestem żołnierzem w niezwyciężonej armii Boga Wszechmogącego. Coś jak Rambo- jednoosobowa armia poza tym, wracaj do kościoła modlić się za siebie boś czytał texty nieczyste na kafe i twój dowódca cię pokara...

Gość ihihihi
ale patrz jaki dzial sobie dzieciaczek zanlazl na erotycznym hihihih

Gość luckis
No własnie dzial w którym urzęduje elita straceńców przegranego wodza który pędzi wraz ze swoją sforą ku zatraceniu. szatan nie śpi ,jest pracowity i co najgorsze choernie kreatywny a wy jesteście na to najlepszym dowodem. Pozdro.

Ja uważam, że z niebem i piekłem nie jest do końca tak jasno. Ludzie dzisiaj łakną cierpienia, mamy je w telewizji i na codzien obok nas. Dąże do tego, że człowiek grzech i pragnienie cierpienia ma w sobie zakorzenione. Skoro ma to wpisane w siebie i trafi do nieba (o ile ono istnieje) to poprzez swoją niedoskonałość będzie tam nieszczęśliwy. Jaka jest więc sens istnienia nieba skoro istoty miałyby być nieszczęśliwe? Nie twierdzę, że powinniśmy czynić zło. Należy kierować się swoim niedoskonałym rozumem i sumieniem.

ludzie gdy zaznają szczęścia to odchodzą tam gdzie go nie ma przeżyłem to na własnej skórze cierpienie jest jedną z niewielu prawdziwych rzeczy na świecie szczęście jest kreowane wszędzie, a najbardziej chyba w tv: 'kup produkt X a będziesz szczęśliwy/a'

nawracajcie się bo blisko jest Królestwo Boże!!! a potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów !!!!

Dodam że nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę bo poza życiem warzywka u boku mamy i robienia laski przypadkowym nurkom smietnikowym,nie mam nic do zaoferowania dziewczynom, ryj niestety zreszta tez mam jak petarda.:o

trochę mniej bełkotu w tym podszywie :O to wszystko musi mieć sens i trzymać się "kupy" 🖐️:classic_cool:

Tak naprawdę to jestem lekko uposledzonym proktologiem - amatorem ze wsi Gnojowniki Wielkie koło Kwidzyna, najbardziej cenię sobię fotki waszych pryszczatych tyłków podczas procesu defakacji. Mam od tego wytryski wysokości kaplicy sykstynskiej . Gorąco zachęcam do wklejania fotek.

lepiej :) ale poćwicz jeszcze sens zdań, muszą się one kleić ze sobą, najlepiej gdyby na końcu pojawiła się puenta np moje ulubione "czy przegrałem życie? "