Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaaaaaaaaaaaaal

Depresja? co na nia najlepsze? a ja wciaz placze

Polecane posty

hej... Od jakiegos roku mam takie jakby stany depresyjne... w zimie to juz w ogole. nic mi sie nie chche. Siadam w kąt i zaczynam plakac. Ze nikt mnie nie kocha nikt mnie nie chce i takie tam.. mimo ze mam chloapka. Jak sie znim spotykam to ejst wszytko sii... ale jak wracam do domu to czuje sie taka niedowartoaciowana,. niechciana.. Mam 17 lat i mieszkam jeszce z matka. Wciaz na mnie krzyczy a jak cos zrobie w domu to mnie nie chwali. nie moge szukac u niej oparcia.. jak jestem w domu to tylko mysle o tym ze jak skoncze liceum to sie stad wyprowadze... Nieiwem co mam z Tym zrobic. Czy jakis deprim czy persen pomoze? bo nie chce ciagle plakac ;(((((((((

pomozcie ;((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość a więc takkkk
Persem ma działanie uspokajające, nie antydepresyjne. Deprim juz jest lepszy, ale uczula na światło i moim zdaniem jest dobry na sezonową depresje. U ciebie to coś poważniejszego i powinnas wybrać się do lekarza. A stosujesz antykoncepcje hormonalną? Ona może wywołać depresje i wtedy należało by odstawić

brak biotyny biotyna morze to jest przyczyna Niedobór Niedobór witaminy H może powodować bóle mięśniowe, osłabienie i apatia, łysienie, łszczycowe zmiany skóry na dłoniach, nogach i ramionach, wysuszenie i przebarwienia skóry oraz błon śluzowych, wypryski skórne, pogorszenie metabolizmu tłuszczów, podwyższenie poziomu cholesterolu i barwników żółciowych we krwi, depresja.