Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomibardzo

mam zeza i przez to nie chodze nad jezioro

Polecane posty

Gość smutnomibardzo

nie nauczylam sie plywac :-( wiadomo nad woda trzeba zdjac okulary a wtedy moje oko szaleje :-( soczewkami nie da sie tego ukryc

hmmm a dlaczego zdejmujesz okulary ? czesto mi sie zdarza plywac w okularach slonecznych i nie ma problemu :) jesli obawiasz sie ze spadna mozesz skorzystac z zawieszki ...

Gość smutnomibardzo
ja nie umiem plywac bo zwsze unikalam plazy a zwlszcza wchodzenia do wody bo nie wyobrazam sobie aby to robic w okularach

Gość do kablaa
nie w okularach slonecznych tylko normalnych:D

Gość widia
a pomyślałaś o zabiegu? kilka minut i problem znika.

a ja znam ludzi co maja krzywy kregoslup i ludzie na plazy wogole nie zwracja ueaagi a kto zwroci uwage na twoje oko? ubierz okulary przeciwsloneczne albo google;)

smutnomibardzo>>> ja tylko sie dziwie : jak mozna rezygnowac z przyjemnosci jaka jest plywanie z powodu drobnej niedoskonalosci .... ludzie plywaja bez rak albo nog.....przy nich twoj problem nie jest problemem...

Gość zupapomidorowa
Pod wodą nie widać (zwłaszcza w jeziorze, to nie karaiby), a potem lecisz do rę cznika, mokre włosy ci jedno oko zasłaniają, wycierasz się, zakładasz okulary i nikt niczego nie zauważył. A propos - zabieg, kilka minut - tak się nie da, chyba, że wada jest minimalna, ale wtedy pewnie nie przeszkadzałaby autorce postu.

Gość smutnomibardzo
nie moge miec zabiegu bo moj zez jest akomodacyjny tzn w okularach oko sie prostuje i jak bym miala zrobiona operacje to po zalozeniu okularow poszloby w 2 strone

Gość załoz okulary pływackie
i git będzie