Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rnagda

ODKUPIĘ ORUNGAL

Polecane posty

Gość rnagda

Odkupię ORUNGAL 28 tabletek, ponieważ mam zaatakowaną macierz paznokcia a dermatolog przepisał mi tylko lakier i maść. Zapisałam się do innego lekarza ale wizytę będę miała dopiero 9 września 2009 Pozdrawiam Magda

Gość Itrakonazol Sprzedam
Itrakonazol Orungal grzybica drożdżyca kandydoza łupież Odstąpię Itrakonazol 100mg pod nazwa Icozole, 10 tabletek w listku. Liczę 3.5zł/tabletka plus wysyłka pobraniowa z Polski lub lotnicza rejestrowana z Tajlandii 20zł. Firma V.S. Pharma Co z Bangkoku. Ważny 01.2020. Każdy listek opisany nazwą, składem, numerem rejestracyjnym zezwolenia na produkcję, na folii wytłoczona data produkcji 1.2018, ważność i numer produkcji. Przy zakupie całego zapieczętowanego opakowania 100 tabletek cena 300zł, włącza koszt wysyłki. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com Grzybice układowe lub wieloogniskowe: aspergiloza, kandydoza, kryptokokoza (włącznie z kryptokokowym zapaleniem opon mózgowo-rdzeniowych i mózgu), histoplazmoza, sporotrychoza, parakokcydioidomikoza, blastomikoza, chromomikoza i inne rzadkie grzybicze zakażenia układowe. Dermatologia: łupież pstry, grzybice skóry, grzybice paznokci, a także kandydozy jamy ustnej wywołane przez dermatofity i/lub grzyby z rodzaju Candida. Okulistyka: grzybicze zapalenie rogówki wywołane przez dermatofity i/lub drożdżaki.