Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poochiessss

Wlosy w miejscu intymnym faceta.

Polecane posty

Gość poochiessss

Jak to jest u waszym facetow.Gola sie, podcinaja wlosy.

Gość nie ten oddzial
umiesc to na erotycznym, a nie na uczuciowym

Gość poochiessss
Moj nie goli i tez mi przeszkadzaja.Mimo ze wykapie sie to te wlsoy smierdza i jak robi mu dobrze ustami to mnie odzuca.Wiec powiedzialam mu ale przytnie wlosy ale z seksu analngo nici.

Gość derfgggffz
chyba oralnego :P

na sama myśl mnie odrzuca:( jak mozna tak o siebie nie dbać?? ja nie wyobrażam sobie żebym uprawiała seks niewydepilowana:p

Gość kobietoooooooo
kiedys sie nie goliły kobiety a ruchały sie bardziej niz dzisiaj .

Mój facet się nie goli, a ja wcale nie chcę, by to robił! Wręcz przeciwnie - są podniecające. I włosy mu nie śmierdzą, bo dba o higienę. Nie wiem czemu wiele osób uważa że brak włosów = higiena. Cóż, wystarczy się myc.

wydepilowany mężczyzna kojarzy mi się z dzieciaczkiem nierozwiniętym płciowo. a coś takiego nie jest pociągającą wizją. mężczyzna włosy na sobie musi miec. na nogach, na klacie, na jajach. moze sobie przyciąć, owszem, ale nie na łyso całkiem. zgolić to moze pachy, jak juz koniecznie musi. "justyna9581 - na sama myśl mnie odrzuca jak mozna tak o siebie nie dbać?? ja nie wyobrażam sobie żebym uprawiała seks niewydepilowana" kompleksy się kłaniają. ja nie wyobrażam sobie jak mozna zrezygnowac z seksu z powodu niewydepilowania :D

Gość zadbana kobietka
mój mąż się nie goli, trochę podcina i bardzo fajnie mi z tym. Raczej śmiesznie by wyglądał do goła wydepilowany facet. Bez sensu w ogóle przecież włoski tak szybko odrastają. Tak samo całkiem wydepilowane pipki wyglądają śmiesznie. Ja rozumiem że gąszcz jest nieestetyczny ale krótko podcięte włsoki są normalną sprawą. Nie bzydzę się mojego mężczyzny. Po prostu często się myje.

Gość whisky z lodem
up up