Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos wie gdzie

gdzie w Rzeszowie są fajne wyprzedaże teraz

Polecane posty

Gość czy ktos wie gdzie

Orientujecie się może gdzie w Rzeszowie są duże wyprzedaże, nie takie o 5 zł tylko konkretne:P. Ostatnio przypadkowo weszłam w Plazie do Reportera i byłam mile zaskoczona tym, że na prawde były duże obniżki....co prawda większość ciuchów mi się nie podobała, aczkolwiek znalazłam sukieneczkę zwiewną czarną za 36 zł przecenioną ze 119 i na prawdę jestem z niej zadowolona;) Czy ktos wie gdzie warto pójść?? Może ktos wie fdzie są jakieś letnie sukenki we wzorki (byle nie nasrane 1000kolorów) spódniczki/żakieciki satynowe, ciekawe bluzki z dodatkiem różnych siateczek itp.....czekam na wskazówki;) A pytam dlaetgo że na prawdę mam strasznie mało czasu na chodzenie po sklepach, więc kazda sugestia się przyda;) Zawsze mozna się wymienić opiniami

Gość czy ktoś wie gdzie
ok dzięki, a konkretne sklepy w nich?? bo Grafiki nie za bardzo lubie. Czasem zwykła bluzka t-shirt wyglądająca jak piżama 100 zł kosztuje to ładniejszą w szmatexie można wygrzebać:P A i czasu potzreba żeby całą Grafikę obejść No bo np. w Plazie nie wszędzie są wyprzedaże tylko na tego Reportera uwagę zwróciłam mimo że obeszłam ostatnio całą.,..A w Europie już 100 lat nie byłam...kiedyś to było porządne centrum handlowe wszędzie dużo wszystkiego i można było wybierać a tertaz jakąs dziure w środku zrobili i myślą że są modni i nowocześni:/ A wyboru prawie nie ma...

Gość wielka heca
Co do europy, zgadzam się - nie wiem, jak to w ogóle mozliwe, że te sklepy tam sie obecnie dają radę utrzymać, bo tam totalnie NIC nie ma - poza moze 3-4 sklepami, ale nie wiem, czy ktos tam wchodzi tylko po to, żeby przejść przez te 3.

Gość europa do d.....
Ta europa to na prawdę tragedia, kiedyś to można było tam chodzić, było dużo sklepów, każdy mógł coś znaleźć dla siebie a teraz zupełnie nic...

Gość kjcoidcujv
europa-tragedia!! kazdy to potwierdzi kto pamieta "stara' europe w polsce nie ma prawdziwych wyprzedazy, tylko takie o 40%max zeby sie dalej oplacalo sprzedawac

Gość niestety prawda
niesttey z tymi obniżkami to prawda:/

Gość wielka madra glowa
Nie no, nie przesadzajcie. Promod ma fajne obniżki, czasem naprawdę ogromne, tylko wiadomo, że jak ktos nosi rozmiary 36-40, to one czasem do wyprzedaży nie doczekają. Całkiem spore obniżki ma też house, cropp, new yorker. Kiepsko wyglada sprawa w h&m, tam to mało co ma obniżona cenę, a jeśli juz, to zwykle jakieś totalnie dziwne ubrania

Gość Hm ma same dziwne ubrania

Gość wielka madra glowa
W kazdym razie przecena dotyczy zwykle tych najdziwniejszych

Gość Hm ma same dziwne ubrania
ja tam kupuje tylko w dziale dzieciecym, bo maja duzo disney i hello kitty( to drugie mniej lubie), ale ceny sa ok poza, ze ubrania jesienne i zimowe sa pierunsko drogie np sweterek za 100 zl no sry malej nie kupie za tyle!!!, ale ciagle gdy tam jestem zast kto i co tam kupuje???!!! kolory sa szare i bure, jakosc materialow kiepska, wykonczenie no nie wiem :/

Gość Gizula888
W plazie, w Vissavi - jak szukasz czegoś eleganckiego i w Qiousqe tak fajne sukieneczki letnie i koszulki:) A gdzie kupic ffajne czułenka zapinane na jeśień na baardzo małą stope - oczywiscie w Rzeszowie??

Gość ktoś wie.....//.
a czy teraz jeszcze są jakieś wyprzedaże letnie w rzesz, czy już się wszystko pokończyło???:P

Gość mnie się bardziej podoba
w rzeszowie jak zwykle lipa jak chodzi o wyprzedaże , obnizki do 30% max i to na takie szmaty ,że pożal się Boże :( Rzeszowiacy jeżdżą na zakupy do Łańcuta , Ropczyc Strzyżowa bo mozna kupic cos innego niż w sieciówkach , każda galeria ma te same sieciówki