Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toomuchtears

Mam jakieś zaburzenia z cyklem czy wszytsko gra ...prosze o rade!

Polecane posty

Witam ostatni okres miałam 28 lipca ( 25 dzien cyklu) , dzisiaj wypada dopiero 24 dzień cyklu i znowu dostalam okres !! na dodatek jest bolseny i mocny.Czuje sie oslabiona z tego powodu:/ Byłam niedawno u ginekologa przepisala mi lekarka 2 opakowania luteiny ale akurat po wizycie dostalam swoj okres wiec nawet ich nie bralam.Czy powinnam znowu odwiedzic ginekologa? dziekuje za porady

Mam 19 lat, nie wspolzylam.Na ostatniej wizycie mialam robione usg i wszystko w porzadku,lekarka powiedziala mi ze mam nieregularne okresy i dlatego przepisze luteine na wyregulowanie , nie rozumiem czemu znowu dostalam taki mocny okres, nie stresowalam sie w ostatnim czasie :/

Gość kairaa
A jak dlugie cykle mialas wczensiej?

Wczesniej przez rok bralam tabletki hormonalne CYPREST,zawsze moje okresy sa bardzo bolesne zwlaszcza w 1 i 2 dniu jest najgorzej, na szczescie nigdy nie wymiotowalam,ale mam mocne okresy w nocy potrafie pobrudzic nawet materac! po ich odstawieniu mam rożnie tak 30- nawet 37 dniowe , teraz wypadlo ze w 26 dniu cyklu juz znowu mam okres meczy mnie to fizycznie, czuje sie slaba waze 54 kg ale mam 173 wzrostu i przez ten okres brakuje mi sily :/

Wsumie bylam u 2 ginekologow i jedna lekarka powiedziala mi ze w przyszlosci moge miec problemy z nadzerką.Kiedys w wieku 17 lat mialam taka sytuacje ze wsumie mialam 2 tyg krwawienie ale ginekolog wtedy powiedziala mi ze to ze stresu moglam dostac takie cos i wtedy pamietam bralam tableteki na zahamowanie.

Może któraś z Was miała podobna sytuacje z cyklami, słyszałam ze ginekolodzy moga proponowac stosowanie tabletek antykoncepcyjnych w celu uregulowania okresow to prawda?