Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej_gdansk

To jest normalne??

Polecane posty

Gość Maciej_gdansk

Hej, mam na imię maciek heh.. Dobra, mam 19 lat i spory problem... Nigdy nie mogłem narzekać na powodzenie u dziewczyn... Ale d jakiegoś czasu brakuje mi kogoś... Jednak nie potrafię znaleźc takiej odpowiedniej.. Wzorem dla mnie jest moja siostra cioteczna... ma 18 lat, jest śliczna drobna brunetką... i do tego ma taki zajebidty charakter... gdyby nie była moja siostra to pewnie uganiałbym się za nią jak glupek.. nawet o jej chłopaka zazdrosny jestem choć to spoko kumpel, znam go i szukam takiej dziewczyny jak ona ale żadna jej nie doruwnuje... a gdy tylko ja widzę to od razu mi się humor poprawia... czy to normalne?? Żeby bardziej nam sie podobała dziewczyna z rodziny niz jakas obca mimo że jest w czym wybierać?? A może coś ze mna jest nie tak?? Może powinieniem iść do specjalisty?? Nie umiem nikomu o tym, powiedziec, bo mam wrażenie że uznają mnie za zboczeńca

Gość Maciej_gdansk
up

Gość Maciej_gdansk
up

Gość oj oj oj ja wiem
Zdarza się czasem i tak. Wygląda na to, że po prostu zauroczyłeś się w kuzynce. To żadne zboczenie. Nie ma tu znaczenia fakt, że jest Twoją dalszą rodziną. Jest fajna, imponuje Ci wyglądem i zachowaniem i wpadłeś;) Teraz trzeba się odkochać;]