olka18dziwne 0 Napisano Sierpień 23, 2009 uprawialam petting z moim chlopakiem lecz bylam w trakcie okresu wiec mialam tampon czy jest mozliwosc dostania sie plemników?? :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Sierpień 23, 2009 pytam powaznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihahhhhahhahahhaa Napisano Sierpień 23, 2009 lasko zobacz ile kobiet sie stara o bejbi...i wspolzyja codziennie w dni plodne i nic..plemniki to nie male duszki,ktore moga znalezc sie wszedzie w kazdej porze w kazdych warunkach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Behemotka6 0 Napisano Sierpień 23, 2009 A czy ten chłopak miał na ręku spermę ? Jeśli tak no to wszystko możliwe... jeśli nie to nie ma takiej opcji... Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Sierpień 23, 2009 nie miał.. pozatym nie wkladał mi palca ani nic bo jak juz pisalam mialam tampon. tak rozumiem, ze sie staraja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Behemotka6 0 Napisano Sierpień 23, 2009 Hmmm... no to skoro nie miał to jak mógł mieć ? xD No wiesz... NIE MOŻESZ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ PRZEZ TO.... !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Sierpień 23, 2009 bo jak robil mi dobrze too troche skapało te preee costam co zawiera plemniki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Behemotka6 0 Napisano Sierpień 23, 2009 No to jak tak... no to mogłyby się przedostać ;-) Kurczę ... nie zazdroszczę ... No cóż poczekaj ;-) Ale są baaardzo małe szanse na to... Test ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Sierpień 23, 2009 ale przez tampon?:P przeciez nóg nie dostana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 23, 2009 hahaha prosze Cie :D od takich zabaw sie nie zachodzi, nawet jak Ci preejakulat skapnie, to skapnie, a do dostania sie plemnikow do środka czy gdziekolwiek to daleka droga :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Sierpień 23, 2009 ok :D uspokoilyscie mnie.. no znaczy ty.. monia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach