Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia dziewucha

Obudziłam się z ręką w nocniku

Polecane posty

Gość głupia dziewucha

Zostawił mnie dla innej, ma z nią dzieci, pewnie są szczęśliwi... A ja jestem ciągle sama bo...nie potrafię zapomnieć tych kłamstw i oszustw, którymi mnie karmił spotykając się z tamtą :( Jestem najgłupszą dziewuchą na tym świecie! Czuję tylko złość: do siebie, do niego, do Boga, do całego świata.

Gość posłuchaj sobie kasi kowalskie
j, twoje klimaty

Gość ffdfdggjyj
dokladnie, k.kowalska spiewa dla takuich, jak ty, pozal sie...

Gość Amciaa
Kurde... zjechac ludzi po całości to każdy potrafi. Dziewczyno! Obudź się, bo życie przecieka Ci przez palce, a chwile które tracisz już nie wrócą. Takie sytuacje mają wzmacniać. Weź się w garść, zrób makijaż, idź na dance z przyjaciółkami, zacznij szukać kogoś, kto na Ciebie zasłuży, a tego pożal sie boże "facecika" olej. Bo czym tu się przejmować? Odszedł, kłamał? Czyli gó*na wart. I tyle. Zawsze początki po czymś takim trudne są, pozbierac się nie łatwo, ale leżeć na ziemi i się dobijać nic nie da...

Gość głupia dziewucha
Przecież wiem, że tak się nie da żyć. Ale ja tak żyję. Ludzie mają fajne wspomnienia, nawet z nieudanych związków. A ja teraz w każdym widzę jak grał na dwa fronty. Po co? Przecież mógł odejść zamiast tak bezczelnie kłamać. I ja, skończona idiotka, wszystko miałam podane jak na tacy a niczego nie rozumiałam. Chyba Bóg mnie ukarał odbierając rozum... Po prostu muszę się wygadać bo to już za długo trwa. Może znacie jakieś sposoby, aby odciąć się od tego i zapomnieć???? Naprawdę muszę się zmienić. Tylko jak??????????????????

Gość myrda
Po prostu_nowa milosc,sposob stary jak swiat ale dziala najlepiej.Mimo ze byc moze nie masz na to teraz ochoty to wez sie w garsc,spotykaj sie ze znajomymi,wycodz z domu ,dzieki temu bedziesz sie czula psychicznie lepiej a predzej czy pozniej poznasz kogos wartego uwagi.Powodzenia!!!

Gość jak widzę takiego debila
katolik-> spierdalaj z tym ględzeniem, buraku

Gość głupia dziewucha
Widzę, że niektórzy mają jeszcze gorsze życie niż ja; katolik poćwicz ortografię: piszę się "kurwą" a nie "kurwom". Biedaku, od razu mi trochę lepiej kiedy się pojawiłeś :)

Gość sdsdadsafd
katolik sobie z ciebie jaja robi, a ty sie dajsz nabrac... nie widzisz, jak on napisal kurwom?:D