Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lodziarka.

Kobiety, dlaczego nie chcecie robic lodow swoim facetom???

Polecane posty

Gość Lodziarka.

Nie uwazacie, ze w ramach milosci moglybyscie sie poswiecic? 4 jajka 1litr mleka -cukier od 10 do 15dkg w zaleznosci od tego co kto lubi . zapach waniliowy 8 łyżek mleka w proszku ja dałam ze sporym czubkiem 4łyzki proszku budyniowego lub 2 budynie takie na o,5litra mleka bez cukru o smaku waniliowym oczywiście . Smak lodów mozna dowolnie modyfikowac dając rózne samki budyni , badz dodając kakao , kawe , rózne zapachy , lub robić lody dwu lub 3 smakowe . Przygotowanie nie jest trudne , nalezy ugotowac budyń z mleka , proszków budyniowych i mleka w proszku . . Całe jajka ubic z cukrem zapachem waniliowym , gdy sa juz dobrze ubite zalewamy je bardzo gorącym budyniem takim prosto zdjetym z ognia. Mieszamy mase mikserem i odstawiamy do przestygniecia , nie mieszamy w trakcie stygnięcia . Wlewamy mase do plastikowego pojemnika i wstawiamy do zamrażalnika . Po pewnym czasie gdy zaczyna zamarzac po bokach , mieszamy mikserem na najwyzszych obrotach , wstawiamy z powotem do zamrazalnika , czynnośc ta powtarzmy 2 lub 3 razy powoduje ona ""rośnięcie ""lodów i napowietrzanie sie masy lodowej . Lody najlepiej robic dzień wczesniej gdyz zamrazają dośc dlugo , a może tylko mój zamrazalnik tak kiepsko mrozi ??Sposób podania dowolny .

Gość hahahahahahahahahahhaaa
dobre! ja swojemu robie ;D

Gość algida ciulki
hahahaha dobre hahaha ale sie uśmiałam

Gość 1234567......
a po co się tak męczyć w Biedronce za taniochę kupisz w miarę dobre lody hehehe :)

Gość ftyft
Bo sperma zawiera trupi jad a zreszta to nie higieniczne.

Gość może by tak jakie przepisy na
przecież nie o te lody chodzi czytaj ze zrozumieniem

Gość mniammmniam
No takie lody to ja mogę zafundować mojemu a nawet jego kumplom też :D :P

Wieloznaczność jest fantastycznym wynalazkiem myśli ludzkiej... bo jak tu odczytać prawidłowe intencje piłkarza-homoseksualisty, który z pęknietym balonem przychodzi do szewca-amatora lodów z nieśmiała prośbą zrobienia gały za kasę? :p

Gość algida2
A skąd wiesz że nie robimy lodów swoim facetom???? Mój lubi czekoladowe.