Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piecze mnie

piecze mnie przy sikaniu nie daję rady a gin dopiero we wtorek

Polecane posty

Gość piecze mnie

tydzień temu pierwszy raz zrobiłam to z moim chłopakiem,Dzień po tym trochę mnie 'tam' piekło ale minęło a teraz znowu się zaczęło tylko strasznie mocno i cały czas muszę latać do kibla a boli jak cholera.Nie ma nawet apteki dziś żadnej otwartej bo na zadupiu mieszkam.Ginekolog będzie dopiero we wtorek, jak ja przezyję do tego czasu???

Gość przeciez możesz
iśc do lekarza pierwszego kontaktu i zrobic badanie moczu

Gość piecze mnie
a jak myslicie to może być grzybica albo jakieś zapalenie???

Gość pqpqpqqpqppqpq
infekcja pecherza wg/mnie przetrzep apteczke mamy/babci w poszukiwaniu uroseptu-lek ziolowy.jak nie ma to wlaz do wanny lub wsadz zadek do wielkiej michy z naparem rumianku jak nie ma to mocna herbata(tez dziala przeciwzalalnie).na 15 minut. pij duzo i zazywaj wit C .bakterie gina w kwasnym srodowisku. trzymaj zadek w cieplym(cieple gacie)na stopy skarpety. najlepiej idz jutro do przychodni .rodzinny tez to leczy. i pamietaj DUZO PIJ! trzymaj sie

Gość piecze mnie
jejuu dziękuję rumianek na szczęście jest oby coś pomogło bo ja zaraz umrę od tego pieczenia.

Gość No rumianek to
dabra rzecz.A wydaje mi się również, że to zapalenie pęcherza.Miałam to samo i brałam urosep

Gość piecze mnie
a ten urosep to idzie kupić bez recepty???

Gość kupisz bez recepty
a teraz podzwoń po sąsiadkach lub koleżankach-na pewno któraś ma bo to częsta przypadłość u kobiet

Gość i nie urosep a urosept

Gość piecze mnie
ok dzięki a teraz idę moczyć w rumianku hehe, muszę do jutra wytrzymać i kupię ten urosept a czy to zapalenie ma jakiś związek ze współzyciem???

ja pilam duzo i bralam furaginum. od razu pomoglo. przepisze ci to lekarz pierwszego kontaktu chyba ze masz to w domu to smialo wez

Gość piecze mnie
furarginum gdzieś też powinno być muszę poszukać. ech nie myslalam, że wspólzycie może być takie kłopotliwe ;)

Gość Zapalenie pęcherza najczęściej
jest z przeziębienia go.Siedziałaś na zimnym albo ci tak zmarzło od stosunku nie.Chyba, że chłopak był czymś zarażony np jakaś infekcja to wtedy od niego mogłaś złapać.

Gość Wypij rumianek i
podmywaj się często.Po umyciu się tam przetrzyj jakąś czystą szmatką zamoczoną w rumianku i poczekaj jak trocę wchłonie i dopiero się wytrzyj do sucha. Wydaje mi się jednak, że zapalenie pęcherza.Też się umęczyłam jak miałam

Gość piecze mnie
oj bardziej możliwe jest przeziebienie bo siedziałam na zimnym betonie....ech a mówili mi żebym tak nie siedziała

Gość poszukaj trochę
a znajdziesz objawy zapalenia pęcherza. To bardzo częsta przypadłość właśnie po współżyciu.

Gość Nie prawda że po
współżyciu.Pewnie siedzenie na tym batonie się przyczyniło. Ja nie wiem ludzie nie wiedzą i głupoty piszą. Miałam już 3 razy zapalenie pęcherza i wiem od czego to jest, bo wypytałam lekarza i na pewno nie od współżycia. Autorko idź do lekarza ogólnego.Skieruje cię na badanie moczu.Aczkolwiek pewnie po Urosepcie ci przejdzie.To straszne uczucie przy siusianiu, ale rumianek przynosi trochę ulgę

Gość poszukaj trochę
prawda,prawda-to Ty nie pisz głupot,tylko znajdź widomości na ten temat

Gość a ja mam takie pytanie
bo ja kiedyś też tak miałam po seksie z jednym chłopakiem, tez mnie tak bolało dziń po ale po 1 dniu przeszło a potem to samo było z drugim ale też przeszło, czy to też było zapalenie pęcherza czy coś inego???

Gość piecze mnie
pomogło wymaczanie tyłka w rumianku ;) dalej mnie piecze przy sikaniu ale już mnie tak mocno nie skręca....teraz piję napar z rumianku dodatkowo i łyknełam dwie tabletki wit C

Gość Koniecznie idź do lekarza
bo zapalenie pęcherza może doprowadzić do różnych powikłań. A co do współżycia to zgadzam się ze zdaniem kogoś kto pisał wyżej, że na pewno nie od tego tylko od tego siedzenia na zimnym.Idź do ogólnego i da ci antybiotyk po badaniu moczu

Gość piecze mnie
ech teraz znowu zaczyna mnie piec cholercia no.

to pewnie zapalenie jakies, kup sobie urosept, taniutki a pomaga w 1 dzien, mnie pomogl, i rob sobie oparki z rumianku, ZAPARZ RUMIANEK W MISCE I KUCNIJ NAD TYM:) tak mi lekarka polecila ale to wszystko oczywiscie nie na dluzsza mete, potem gin ci musi cos przepisac, albo zrob badanie moczu, pozdrawiam

Gość kup w aptece furagin
:)

Gość piecze mnie
jejuu w desperackim przekopywaniu apteczki znalazłam 4 tabletki uroseptu to takie niebieskie prawda??? normalnie cud, na dziś pewnie wystarczy

Gość pqpqpqppqpqpqq
super ze znalazlas urosept:)dalej duzo pij i jak daje ci to ulge to jeszcze raz mozesz wsadzic zadek w rumianek. zycze powodzenia:)

urosept ci pomoze tylko trzeba brac kilka tabletek na dzien, przeczytaj dobrze.. do jutra powinno przejsc:) oj wiem co to za bol, masakra..

Gość Koniecznie do gina
kolega mogl Ci cos "sprzedac" :/