Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

bardzo sie boje tego

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

uprawialam petting z chlopakiem, sperma byla na jego rekach, jak doszedl poszedl umyc siusiaka i umyl tez rece. a potem piescil mnie... i w pewnym momencie wlozyl palec gleboko do pochwy.. powinnam juz miec okres, mam 26 dzien cyklu i nic nie ma ;/ nie wiem czy to wynik ogolnego zestresowania(mam ciezka sytuacje w domu), zmiany kilmatu (ostatnio duzo podrozuje) czy moze.. mozliwe jest ze zaszlam w ciaze;(?

Gość upupup
niech mi ktos odpisze:(:(

Gość Nie bój się nie
jesteś, a okres spóźnia się z różnych powodów.Jak się będziesz tak stresować to jeszcze bardziej ci się spóźni.

Gość Chyba że nie dokładnie
umył ręce i jakiś plamnik został, a ty miałaś dni płodne to możesz być w ciąży.

Gość roki500
myślę że mało prawdopodobne żebyś była w ciąży, wszystko co wymieniłaś ma wpływ na opóźnienie okresu,jeśli chcesz mieć całkowitą pewność,zrób test,jeśli okres powinien już być. Wtedy będziesz wiedzieć dlaczego się spóźnia. Pozdrawiam serdecznie

Gość hahahahahahahahaha
mył się, a jeden plemnik przycupnął za paznokciem a potem sprytnie przedostał się do twojej pochwy i jest ciąża :):):)

Gość kobieta_
Ludzie czy Wy na prawde nie wiecie ze do zapłodnienia potrzeba bardzo dużej ilości spermy:)? nie stresuj sie dziewczyno:) ciąży nie bedzie :) uwierz i już spokojna bądz:)

Gość mam nadzieje
dziekuje za slowa otuchy .. dodam, ze od paru miesiecy okres mi swiruje.. raz mi sie bardzo spoznia (raz dostalam az w 29. dniu cyklu), raz za wczesnie (w 21.) podczas gdy moj normalny cykl to 24-25 dni (tak mialam przez ok 3 lata).. a ostatnio to w ogole jak mi sie zaczynal okres to mam tak, ze 3 dni plamie a potem dopiero krwawie normalnie.. musze sie zapisac do gina, bo nie mam kasy na platna wizyte:( i zrobic z tym porzadek..

Gość niby wiem o tym ale
naczytalam sie w necie tych historii o tym, ze ktos tam zaszedl w ciaze mimo umycia rak mimo cos tam.. ;/ i czlowiek sie wkreca.. wg obliczen neta to nie byl moj dzien plodny, ale ostatnio mam nieregularny okres wiec nie wiadomo:(

Gość do kobieta_ czy ty
na łeb upadłaś.Do zapłodnienia wystarczy jeden plamnik.No chyba, że ty składasz się z tysiąca plemników.Śmieszna jesteś.Po co się udzielasz jak nie wiesz. Pewnie sądzisz, że bociany wsadzają te plemniki do cipki. Autorko zrób sobie teścik, bo jakaś możliwość istnieje, że plemnik dotarł do komórki jajowej, ale za bardzo się nie stresuj, bo nie ma na to zbyt dużej szansy

Gość ale skąd ten plemnik niby
skoro umył ręce koleś??? Niemożliwe, aby pomyciu gdzieś jeden się przyczaił :)

Gość matko i corko
wcale nie jest tak latwo zajsc w ciaze jak wam sie wydaje. autorko topiku nic sie nie boj. mydlo i woda zabilo wszelkie plemnik znajdujace sie na jego rekach. jeju ja sie staram o dziecko i nam nie wychodzi a wy macie problemy ze wsadzil palca. niemoliwe abys byla w ciazy. to wcale nie jest takie latwe

Dziewczyno!! spokojnie nie masz szans na bobasa!! okres ci sie spoznia od stresu i podrózy.. mi sie spoznał od czegos takiego 2 tygodnie

ktos tu napisal wyzej ze do zajscia w ciaze potrezba duzej ilosci spermy NIEPRAWDA ja z moim chlopakiem piescilismy sie , doszlo do wytrysku, nastepnie oboje wzielismy prysznic, on dokladnie sie umyl i tak wyszlo ze pozniej sie kochalismy i co? niby mycie a jestem w 10 tyg ciazy wiec nieprawda ze trzeba duzo spermy, wystarxczy tyle co za paznokciem jak to ktros napisal

mixed berry a właśnie ale wraz nie odróżniasz pojęć, sperma(i to niekoniecznie małe ilości) zostają po wytrysku w drogach u mężczyzny i przy kolejnym stosunku uwalnia je na samym początku. Nie da się zajść przez palce.