Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam zawzietych 19 latek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

Gość madziulaaaaaa_19
ocet jablkowy mozesz kupic w większym supermarkecie typu, real,tesco, itp:) ja jutro w planach mam, salatke grecką, zupe pomidorowa z ryzem ale niczym nie zaprawiona, jabłko, i moze jakis jogurt:)

troche nas juz jest:))witam wszyskie nowe dziewczynki:)) ja wlasnie skonczylam jesc kolacje- no i dzis nic juz nie jem:)) oczywiscie wode bede popijac i musze wypic czerwona herbatke:)) moje dzisiejsze manu wygladalo nastepujaco: sniadanie: 2 tekturki ( z wedlina i almette) obiad: wazywa na patelnie hortexu z posypka ziolowa- po lpaczki+ pół piersi z kurczaka pojedynczej gotowanej kolacja: jogobella jagodowa+ 2 lyzki musli.. duzzzzzooooo wodyyy. jak myslicie duzo??? jak wasze manu dzisiejsze???????

Gość natalciaaa
dziekuje:) ja jem wsyztsko oprocz slodyczy fast foodow itp:) oczywiscie to wsyztsko nie oznacza ze bede zrec jak szalona:D mniejsze porcje a czesciej jesli sie uda:) no i woda woda i jescze raz woooda:D

JA RANO 2TEKTURKI Z SERKIEM, POTEM NEKTARYNKE Z GRUSZKA, I KURCZE KAWALEK CIASTA ALE TO WYJATEB BO URODZINY MAM DZIS ;)

kobitki piszmy na tym forum jak najwiecej:)) dzielmy sie swoimi wzlotami i upadkami- niech kazda z nas bedzie motywacja dla kazdego- razem damy rade:))

A ja dzis mam oczyszczanie-po weekendzie... Chyba co poniedzialek takie małe głodówki bede sobie robila. Lekarze polecaja jeden dzien postu w tygodniu lub raz w miesiacu 3-dniowy. Ja na 3dniowym bym nie wytrzymała ;) Ja ćwicze PUMP IT UP by Deanne Berry POLECAM.

Gość natalciaaa
wszytskiego najlepszego:):)🌼 ja mam urodziny za 2 tyg i jak narazie ciesze sie z mojej koncowki "nascie" :D:D bo juz niestety to nascie za 2 tyg minie:D

basienka19 nie przejmuj sie i tak malo zjadlas dzis- potraktuj ten kawalek torta jako nagrode za rozpoczecie diety i robienie czego ze swym cialem:PP

HEHE DZIEKUJE ;) jutro planuje rano tekturki 2,na 2 sniadanie jablko a na obiad filet smazony ale bez panierki,a moze macie jakies przepisy proste i malokaloryczne?

Gość madziulaaaaaa_19
Basienka19 STOOOOO LATTTTTTTT!!!! WSZYTKIEGO NAJJJJJJJJJJJ!!!! A NAJBARDZIEJ CZEGO CI ZYCZE TO SUKCESU W DIECIE I WYMARZONEGO CIAŁKA!!!:*:*:* całuski

tez sie przyłaczam :) co prawda mam 18 lat ale chetnie schudne nie tylko 10 kg ile sie da bo jak dla mnie kazde kilo mniej to wieksza radosc :) schudlam juz 6 kg 2 tygodnie moze ktos powie ze z a szybko ale jakos tak wyszlo ze nie mialam ochoty na jedzenie same sucharki jadlam przez tydzien waga spadala :) chociaz duzo pilam pozniej w 2 tydzien przezucilam sie na wazywa bo nie chcialam efektu jojo i jak narazie sie udalo do tego staram sie cwiczyc ostanio skacze na skakance 1000 razy około i jak narazie waga stanela a chciala bym starcic jeszce z 10 kg albo i wiecej bo jestem wysoka osóbka bo mam 182 i waze 89 kg :(

Gość kiniusia22765
A ja zamiast kolacji wcinam chrupki kukurydziane ;p

ja na śniadanie jadam chude mleko z musli lub pieczywo ciemne np z plastrem szynki, twarożkiem, jajkiem... na obiad jak nic nie mam "light" to jem pół porcji tego co reszta domu :) Na podwieczorek jakaś surówkę, jabłko, GRAPEFRUITA(uwielbiam) inne cytrusy lub np. biały serek z warzywami (np.pomidor) Rano zawsze na 20 min przed śniadaniem własnie ten napój z octem i na kolacje.

Basienka19- ja oczywiscie rowniez zycze ci Sto Lat.... Duzo szczescia i slodyczy Nadia tobie zyczy

Gość natalciaaa
kurcze stwierdzam ze nie bardzo do was pasuje, bo nie mam jakis diet konkretnych;/ wlasciwie nie mam zadnej diety tylko jesc wszystko ale mniej:O

Gość sweet nineteen
jakbym miała schudnąć jeszcze 10 kg to ważyłabym 38 kg przy wzroście 169 cm, co daje anoreksję albo śmierć :classic_cool:

od jutra zaczynam jesc chrom plus i aplefit - ocet jabkowy bo jakos nie moge tak normalnego z woda pic jakie robicie proporcije i do czego uzywacie octu jablokowego

Gość madziulaaaaaa_19
tamille webb ja polecam goraco sa rewelacyjne, steper na piekne nogi i twister na talie:) musze sobie ten steper zakupic:D

Ja mam 18 lat, moge sie dołączyć?? stosowałam kiedyś kopenhadzką ale nikomu nie radze...bez sensu ta dieta, znam sie na tym troche bo sie odchudzam od sporego czasu i przetestowałam juz sporo diet. Dieta 10 dniowa tzn te kefirki itp też jest zła, bo efekt jojo murowany chyba ze bedziesz codziennie liczyc kalorie, a jak jest szkoła to nie ma czasu. Wiec dziewczyny najlepiej jeśc ciemny chlebek, dużo nabiału (mleko, ser, jajka) owoce i warzywa, i to wszystko sobie rozplanować na dzien. Nie jeść od 18, zero słodyczy, ziemniaków, makaronu, jasnego chleba i pieczonych potraw. NAWET nie musicie zbytnio ćwiczyć wystarczy taka dieta lekko strawna i schudniecie bez efektów jojo i na stałe. NA BRZUSZEK nie róbcie brzuszków... robiłam przez jakiś czas po 200 codzinnie coś tam niby daja ale nie wiele, krece od około 3 tyg z przerwami (weekendy) hula hopem obciążonym, boczki zniknęły całkowicie, talia sie ładnie wymodelowała...no a jak sie nawet więcej poje to brzuch nie wystaje :) i w ogole są naturalne sposoby żeby skurczyc żoładek np picie mocno zaparzonej herbaty (wysusza żołądek).

kurcze ale jestem kochane `pozytywnie nastawiona- mam nadzieje ze mi sie teraz uda:)) musi sie udac:)) jest tu ktos????

Gość Majkus18
Ja jestem i zaczynam od jutra :) Startuje ktoś od jutra czy już dzisiaj wszystkie zaczęły?

Gość malinkaaaaaaaaaa
to ja też się dołącze.... ale chce schudnąc tylko 3 kg. Teraz mam 165 i 48kg. Nie umiem sie do tego zabrać :(

Gość Majkus18
malinkaaaaaaaaaa -----> dziewczyno nie przesadzaj jak Ty masz 165 cm i 48 kg to Ty jestes szczuplutka więc z czego Ty sie chcesz odchudzać? dziewczyny nie przesadzajcie też Laska gdybyś ważyła choćby 55- 60 to ok ale 48 kg? przeciez to malutko

Gość malinkaaaaaaaaaa
moze i malutko ale mam malutki brzuszek, chce zeby był całkowicie płaski :)