Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam zawzietych 19 latek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

łoł, nieźle^^! ja na razie zaczynam mniej ambitnie. :D a, przypomniało mi się coś! jeśli macie ochotę na słodycze, to jedzcie otręby! pęcznieją w żołądku, dzięki czemu mamy uczucie sytości, choć nie zjadłyśmy wcale tak wiele. tylko uwaga: otręby trzeba koniecznie popić wodą, bo inaczej nie będzie efektu. :P

Gość szczuplą być
napaliłam się ;)) hehhe wiec trzeba robić coś dopoki jest jeszcze w miare ciepło no bo w zimie nikomu się nie chce nawet spacerować;]

Ojej to już 4 strony od wczoraj od 18! Szczerze mowiac nie liczyłam wczoraj na taki rozwoj sytuacji odpowiadajac na watek basienki... Jestem w ciezkim szoku.//Poooozytywnym oczywiście. Jednak dalam rade dzis biegac.. a teraz mykam na sniadanko;*(jeszcze nie wiem co zjem...)

Witam dziewczyny :) Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć. Obecnie mam 174cm i ważę 70 kilo. Chciałabym tak z 10 mniej... Ale cel I to 5 mniej do końca września. I moja główna zasada nie glodzę się a za to więcej ruszam ;)

witam wszystkie dietowiczki🖐️ ja juz jestem po sniadanku i porannych cwiczeniach... na snaidanko zjadlam serek wiejski i 1,5 tektury:)) ok 160kal:))wiec nie jest zle:)) zaraz musze sie wziasc za sprzatanko:)) a potem gonie z siostrzencami na plaze:)) a jak wy dajecie rade?? no i wypilam juz 2 herbatki czerwone :))

Ja na śniadanko zjadłam owsiankę z cynamonem i gruszką ;) Na pusty żołądek poskakałam trochę na skakance żeby rozruszać metabolizm. Teraz zrobilam sobie aerobik 40 min i jeszcze chwila ćwiczeń na pupę, prysznic i lecę na basen :) Słoneczko świeci to złapię trochę kolorku. A po południu to co lubię - rowerowe zwiedzanie okolicznych lasów ;P

U mnie śniadanko : mała kromka ciemego pieczywa z szynką +szklanka wody z octem jabłkowym a teraz sobie małe jabłuszko pokroiłam na kawałeczki jako przekąske do chrupania :) za chwile 1,5h z PUMP it UP by Deanne Berry POLECAM

hej:) moge sie do Was przylaczyc? Mam 20 lat wiec tylko o rok wiecej, waze obecnie 58 przy 170cm a chcialabym tak z 52 i daje sobie czas do konca pazdziernika Moja dieta to MZ, wymienilam pieczywo pszenne na pelnoziarniste, staram sie jesc 5 posilkow dziennie, tak do 1500kcal dziennie Dzisiaj na sniadanie zjadlam bulke, oczywiscie pelnoziarnista, z dzemem malinowym niskoslodzonym i wyszlo mi 250kcal zaraz zaparze sobie kawke z mlekiem czyli bedzie 300kcal na 2 sniadanie zjem galaretke z jezynami, wiec kcal nie bedzie mnostwo tak do 150ok

Gość szczuplą być
hej ! ja dziś umieram nie dam rady ćwiczyć (dziś jest ten dzien ;() dosłownie zero siły ;/ jak narazie zjadłam 3 piguły i nie dam rady nic wiecej :[ napisze wieczorem co oszamałam =] 3mcie sie ;*

Widzę, że z Was ranne ptaszki. :P ja dopiero pół godziny temu wstałam, umyłam włosy i zastanawiam się, co zjeść na śniadanie. a potem jadę na poszukiwanie hulahopów. :D więc do usłyszenia niebawem!

czesc zlosnica:)) pewnie ze mozesz sie przylaczyc:)) ja tez mam wiecej lat niz 20:)) a dakladnie 21:)) ale wiek nie przeszkadza, najwazniejsze ze mamy wspolny cel- pisz jak najwiecej o sobie:)) ja wlasnie zjadlam sobie II sn: 1 nektarynke :)) i w ogole nie jestem glodna:))

ja za 30 minut zjem ta galaretke z jezynami jestem uzalezniona od slodkiego i probuje z tego powoli wychodzic, wiec jesli chodzi o slodkie to wole jesc galaretki, owoce, kisle bo ma mniej cukru, a w dodatku to jest ten lepszy cukier Moim problemem tez jest jedzenie na noc:/ chcialabym nie jesc juz po 18 bo wtedy ladnie chudne bo juz kiedys tak sie odchudzalam do wagi 52 i wygladalam swietnie:)

zlosnicA 89 poprostu musisz sobie powiedziec STOP:)) nie bede jadla po 18... najtrudniejsze sa pierwsze dnia a potem organizm sie przyzwyczaja i nie czuje sie glodu:)) uwierz mi tez nie bylo latwo ale wzielam sie w garsc:))

Gość madziulaaaaaa_19
Witam Was dziewczynki!:) ja sobie dziś pospałam hehe:) Witam wszystkie nowe dziewczynki!!:) Kaarooliinaa Ja tez jestem z Warszawy:D Ja dzis tak jak mówilam w planach mam sałatke greckka i zupke. :) Jak wam idzie?:D

Gość madziulaaaaaa_19
Maryna Ja mam twister, jest rewelacyjny! jak na nim cwiczylam to juz po tyg byly zmiany.:)polecAM Ja np. nie umiem krecic na hula hop.,a na twisterze sobie swietnie radze:)

ja właśnie zrobiłam 100brzuszków, kilka ćwiczeń na nogi i tylko 10 pompek, ale codziennie będę robić o kilka więcej:) Zaraz się zabieram za 2 śniadanie, ale sprawdzę jeszcze ile kcal ma galaretka

Gość madziulaaaaaa_19
pokusiłabym się o jogging, ale ostatnio u mnie w okolicy kreci sie sporo zboczeńców, już z dwoma mialam przejscia wrrrr.... także mam lekki uraz a najlepiej bieac rano i wieczorem kiedy jest najmniej osob... przydał by mi sie taki lasek obok domu, albo plaza:D zazdroszcze tym co maja do tego dostep:)

od wczoraj kolejne kilo mniej juz nie 89 tylko 88 xD a kiedys 95 jest roznicaa :) oby dalej tez waga spadala :) Pozdrawiam :* jak tam wam idzie ?

Ja sobie postanowiłam co drugo dzień biegać rano na zmiane ze skakaniem na skakance ;) A dzisiaj na obiad dojjem leczo ;P Później skocze na jakieś zakupki jedzeniowe bo u mnie w domu mało rzeczy dietowych jest :) hehe a o 14:30 basen.

saphe no to gratuluje ci bardzo:) to duzy sukces:) ja bede cieszyla sie z kazdego zleconego kg:D tez bym poszla na basen ale czuje ze na dniach dopadnie mnie @ wiec nie ma sensu kupowac karnetu:( zadowole sie chwilowo twisterem , brzuszkami, 8 minutes legs i abs:)

Gość szczuplą być
hej laski ;) ja jestem po odzie z cytrynką zielonej herbatce i zjadłam troszke bigosiku ehh bardzo malo chyba 50g ;p ale dajmy 100 zeby było ze wiecej kcal ;] wiecie co zrobiłam powiesiłam sobie zdjecie na LODOWCE super laski ktora jest ubrana w moją kiece na 100ke hehe i jak ide do kuchni i chce mi się jeść patrze na nią i się zawracam ;) i pije szklanke wody ;) masunia nie ;]

Gość szczuplą być
hehehe wiem ;) i dlatego sobie tak zrobiłam ;) schudne 10kg i bede taka jak ona ;) boże i bede tak ślicznie wygladac ;);p mowie Ci to jest dobre ;)

Gość szczuplą być
hehehehehe o boże w sumie też ale jak powiesisz na lodowce hehhe nikt do niej nie podejdzie;)) ja wole ta swoją laske;] ale to tez dobry pomysł;pp w zyciu nie chciabym tak wygladac;p