Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam zawzietych 19 latek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

Kto tam jeszcze pozostał na polu bitwy? Mi dziś wyszło 780 kcal :) wiec nie jest źle. Jeszcze z 0,5 godzinki poćwicze i bedzie dobrze... Tak myśle :P

Gość szczuplą być
siemka ;) jak tam wam dziś poszło ? mi cudownie 539 kcal;p ale nie dam rady na ćwiczenia za bardzo mnie boli brzuch ;[

Ja jednak 710 kcal (darowałam sobie pół jogurtu które miałam w planie) do tego 2,5 h ( w tym 1,5h pump it up plus 1h własnych tj. przysiady, nozyce, rowerek i inne takie) JEST OK :)

Gość szczuplą być
ja jutro z ranka zrobie sobie swoje ćwiczonka sprawdzone niby lekkie ale dają w pare;] czuje jak mi mieśnie pracuja ;)) no ale jutro bedzie już tylko 500 kcal;p no i mam motywke jeszcze większą bo sobie z penych chłopcem zpodaje wiec ehh trzeba schudnać ;] lece na film "u Pana Boga za piecem" jutro napisze co i jak albo po filmiku ;*

witajcie kobitki:)) ja dopiero teraz znalaazlam chwilke czasu zeby do was napisac:)) uznaje dziesiejszy dzien za bardzo udany:)) dzis zjadlam sn: serek wiejski+ 1,5 szt tektury 2sn brzoskwinie obiad mala miseczka zupy buraczanej:)) kolacja -brak- nie jestem po prostu glodna bylam dzis nad jeziorkiem, poplywalam sobie, poopalalam sie, potem zakupy i dzionek szybciutko zlciał:)) a jak tam u was???

hm, macie może dostęp do jakiejś tabeli kalorycznej? staram się jeść jak najmniej, ale nie umiem tego nawet przeliczyć. :D a to dzisiejsze podsumowanie: godz. 11.00 - kromka chleba razowego z masłem roślinnym, godz. 15.00 - jogurt i dwie nektarynki, godz. 19.00 - kiszona kapusta i ziemniaki. jak tak sobie czytam o Waszych poczynaniach, to stwierdzam, że będę się bardziej starać. :P

No widzisz xD Ja go pokochalam od pierwszego właczenia. Jak nie bedzie produktów na liscie ktore jesz to znajdz na necie ile to ma kalori i wejdz w edytor i Dodaj danie :) Da sie tez dodac czynności. :)

Dzisiaj sobie pobiegałam trochę z rana, zjadlam jajecznicę z pomidorem na śniadanie i zaraz czas na aerobik a później basen. Wrócę pewnie kolo 15 ;) A i jeszcze musze zgrać trochę muzyki na komórkę to będzie mi się przyjemniej i biegało i jeżdziło :)

minal tydzien, a ja kilogram mniej:) jeszcze jestem przed@, widze ze to niejedzenie po 18 pomaga, z czego w 2 dni mialam wpadki:/

A ja dzisiaj znowu na basen ;P Wczoraj opaliłam sobie tylko brzuch trochę bo słońce szybko się schowało za chmurami ale dzisiaj póki co jest ładnie więc mam nadzieję, że złapię kolorek na całym ciele ;) A jak wróce to planuje na oobiad zupę brokułową ;P

Maryanna, wcale nie zaśmiecasz - wręcz przeciwnie. :) Też uwielbiam ten program od pierwszego wejrzenia. Biorąc pod uwagę moje znikome zdolności matematyczne, jest idealny. xDD A mój dzisiejszy sport - sprzątanie przed inwazją wujków, cioć, kuzynów i tym podobnych. :PP

witajcie kobitki:)) nie moglam wczesniej sie odezwac bo bylam zajeta od samego rana:)) z przyjemnoscia dziele sie wiadomoscia ze trzymam sie diety jak cholera- nic nie jest w stanie mnie zbic z tropu:)) wlasnie przyszly do mnie dzieci siosty i jedza sobie chipsy moje ulubione i czekoaldki - myslalam ze bede miala z tym problem - a ja po prostu nie mam na nie ochoty:P

Gość szczuplą być
siemka jak tak babuszki;D ja dziś wypiłam wode z cytryna i jakoś nie mam ochoty na jedzienie ;/ a zaobaczy się jak bedzie potem ;]

ja wlasnie popijam sobie herbatke czerwona:)) powiem wam szczerze ze mi sie tez nie chce jest az tak bardzo- ale jem tak jak mam ustalone pory posilkow gdyz wiem ze nie jedzenie wcale nie jest prawidlowe i ze waga po tym wiecej spada. jest wrecz przeciwnie...wtedy kiedy nie jemy, mozg dostaje sygnal ze nie jest dostarczana mu energia i przy nastepnym posilku odlozy sobie wiecej zapasów( w postaci tk. tluszczowej) aby sie zabezpieczyc:)) wiele dzieczyn pisalo ze nie jedzenie nie jest rozwiazaniem i nie prowadzi to zawsze do spadku wagi... moze nie chodzi mi tu w ogole o nie jedzenie lecz o opuszczanie posilkow:P mam nadzieje ze mnie zrozumiecie:)) bo tak zawile napisalam:))

Gość szczuplą być
wypiłam sobie zieloną herbatę i zjadłam suchara z plasterkiem szynki i plasterkiem pomidora ale źle się czuje jest tak duszno u mnie ze padam dosłownie;/ zaraz zjem sobie jakiś obiad i wychodze z domu ;) a przezd 18lub 19 szklanice mleczka ;))

a ja jestem ;) pracuje do 14 wiec rano nie wchodze tylko po poludniu lub na wieczor,no u mnie jest ok,rano tekturka potem jogurt i kawalek cukini i na obiad szpinak

U mnie rano pół jogurtu z 1 łyżką płatków kukurydzianych - 80kcal Potem jakieś flaczki czy coś.. gotowe danie w słoiku. Zjadłam jakies 200gr czyli: 170 kcal I o 14... O ZGROZO: taka kanapkę... bułka pita z pieczarkami, pomidorem, ogórkiem kiszonym i cebulka i trochę sosu.. z 400 kcal... Wiec za "karę" 2h ćwiczeń - gdzie spale 485kcal ;) Ale to tylko dlatego ze przyjaciolka chciala sie wyzwierzać... Oparłam sie za to kebabowi i piwu..

Ja dzisiaj w porze 2 śniadania podjadłam trochę popcornu ale co zjadłam to myślę, że spaliłam plywając... Chciałam jeszcze wyjść dzisiaj na rower ale nie wiem czy z zczasem wyrobie... Mam do zmycia tyle naczyń, że aż boje się podejść do zlewu ;P