Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość severa

Załóżmy TOWARZYSTWO samotnych po 40 w Warszawie

Polecane posty

Gość severa

Witajcie BABECZKI, jeżeli z różnych powodów czujecie się samotne i niekoniecznie szukacie towarzystwa facetów , jezli macie daleko swoich przyjaciół a potrzebujecie czasami pogadać z kimś innym,niż koleżanki z pracy lub własny mąż, wypić kawę czy pobyć z kimś pobonie samotnym - zapraszam. Połączmy swoje potrzeby i odnajdźmy się, a pozbawimy swoja codzienność chwil (lub godzin), z którymi czasami nie wiemy co zrobić . Pozdrowionka

Gość Lynda
Jestem za, tyko jak bt to miało działać?

Gość severa
Witaj, będziesz honorową członkina bo pirewszą. wszystko do ustalenia, ale czysto towarszyskie i wesołe mam nadzieję

Gość severa
nie oglądam telewizji wiec chyba sie nie pokuszę, natomiast tytuł niezbyt dobrze mi się kojarzy, a do widzmy mi daleko jedzcze

Gość gwazdeczka
narazie mało tych samotnych i chętnych, ale będę sledziła topik

Ja raczej nie nadaję się do Waszego TWA z racji posiadania pewnej charakterystycznej budowy anatomicznej :p Ale jestem maniakalnym fanem tego serialu ze względu na inteligentny scenariusz, realizację a przede wszystkim na charakterystykę postaci. POlecam tai model współdziałania i spędzania wolnego czasu jak bohaterki. *Wiedźmy w pozytywnym z punktu widzenia kobiety znaczeniu. Zołzy. :)

Gość severa
skoro rekomendujesz inteligentnym scenariszem ten serial to kto wie może się pokuszę i oglądnę sobie. A chyba jednak mam cos z wiedzmy, skoro miałam jednoznaczne skojarzenie

Gość severa
do Szukanie dziury w całym, powyższe tez było do Ciebie, a co do anatomii, to nie widzę problemu. Przeciez mamy te 40 lat, więc troche o zyciu się wie

Zaryzykuję twierdzenie, że to jedna z najbardziej udanych produkcji serialowych w Polsce. Jeden z niewielu, który nie obraża widza zawartością i sposobem przekazu. Ale najważniejsze jest to, że te tytułowe kobietki w okolicach 40-tki naprawde świetnie sobie organizują pełniejsze życie jako przyjaciółki, sąsiadki czy w kobiety (w stosunku do facetów). Najbliższy - w poniedziałek na TV Polonia.